Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нито един журналист не пита къде отидоха едни 100 хиляди гласа на ДПС, а социолозите гузно мълчат? Дали тези гласове не бяха насочени към една

Димитър Байрактаров

Нито един журналист не пита къде отидоха едни 100 хиляди гласа на ДПС, а социолозите гузно мълчат? Дали тези гласове не бяха насочени към една псевдопатритична партийка?

Този цирк е игран вече през 2014 година! Ало, кукловодите, напънете се и измислете нещо по-интересно! За толкова гламави ли ни имате?

Сега изведнъж едни псевдопатриоти ще заявят, че няма да участват във властта, но заради България и българския народ ще подкрепят гузно създаването на правителство, а те ще подкрепят само хубавите неща!

Дори ще си създадат и конституционно мнозинство, тъй като ще трябва да правят и обещаната съдебна реформа! Боже, преди девет години участвах в същия цирк! Тогава не знаех още, че кукловодите ни водят за носа, научих го по-късно, но сега е толкова очевадно, че чак е гнусно как се гаврят с народа!

Мариана Христова

В момента започва истинското пазаруване на гласове - преразпределението на вота от чужбина. ДПС имат навика да продават от техните гласове на друга партия, чието влизане би им било от полза. Та сега ям пуканки и чакам, дали ще решат да участват в уйдурмата или не. В последния момент също се крадат гласове, което застрашава най-много Възраждане, защото всички с кеф биха играли срещу тях. Ако влезе още един дребен, според мен ще е от полза за негласувалите, въпросът е на кого ще налеят - Стефан Янев, за да им поддаква евроатлантически и натовски, без преливането да е направо на ПП или ГЕРБ, или на ИТН, просто за да могат да държат някакъв допълнителен лост. Чакаме завесата на трагикомедията и докато не падне, няма да се знае какъв ще е крайния резултат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!