Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Абе, въобще на територията отдавна сме третирани като стока и

Димитър Байрактаров

Днес реших да прегледам сайта на правителството за мониторинг на цени и храни от малката потребителска кошница. Информацията, която получих от сайта е от преди една седмица и не е актуализирана. Тоест, тази информация не ми свърши никаква работа, за да се ориентирам къде мога да пазарувам на най-ниски цени.

Явно правителството е платило едни пари от нашите джобове за поредното си безмислено мероприятие и се явява съучастник в помпенето на инфлация и високи цени. Абе, въобще на територията отдавна сме третирани като стока и човешки ресурс, но не и като хора!

Естествено в духа на пропагандата е редно да заявя, че за всичко е виновен Путин и само той. Малка утеха е, че остават броени дни до провеждане на изборите и потичането на реките с благоденствие и изобилие!

Да не забравя да ви предупредя, че ако на пътя ви затисне паднало дърво в болницата ще ви сурвакат на първо четене с поне 4500 лева. Така се е случило вчера с 67 годишен човек в Пловдивска болница, без значение, че човекът е осигурен и е приет по спешност.

Бъдете здрави и се пазете!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!