Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Непокорни антилиберални читатели на “Гласове”: Путин знае имейл адресите на училищата? Вие за какви ни имате?

Демерджиев за бомбените заплахи: Само американските служби могат да установят източника... Водещата версия е за хибридна атака от Русия

Кой има интерес да заплашва ученици /деца/?

"След като си взривиха сами Северен поток, сега и това със заплахите срещу училища, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в САЩ са убива деца, за да принизяват джендър идеологията.

Транссексуално е убиецът на деца в християнското училище в Нашвил

Хибридомани"; "Хибридни са им кратуните"; "Че защо им е на руснаците пък това - при положение, че се разполагат ядрени комплекси в Беларус! Излиза, че имат "патрони", но ни плашат с "бонбони"; "Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Марков: Тъжни дни за Западната демокрация! Този Запад, не е онзи, към който вдигнахме очи в 1989-а

@Водещата версия е, че става въпрос за хибридна атака, свързана с Русия",

имах си яз да не е Русия. лично Путин пуска писмат и звъни по телефона

Никой

Колко удобна версия...

Али Луя

След като си взривиха сами Северен поток, сега и това със заплахите срещу училища, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в САЩ са убива деца, за да принизяват джендър идеологията. Хибридомани.

Омуртаг

Хибридни са им кратуните.

Богомил Бонев по повод вчерашните бомбени заплахи в училища в редица градове в страната.

Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно.

Ивайло

Че защо им е на руснаците пък това - при положение, че се разполагат ядрени комплекси в Беларус! Излиза, че имат "патрони", но ни плашат с "бонбони". Господин министре, кажете на европУртньорите ви отвъд Ламанша, че вече не ги бива в пропагандната война.

Щаб -веднага

Веднага да се направи Национален щаб за борба с имейлите на Путин. Искам щаба да ни уведомява сутрин, обяд и вечер за опасността надвиснала над нашата родина. Щаба да дава пресконференции в пълна бойна униформа и да се въведе комендантски час.

Аз пък се питам

От къде Путин знае имейл адресите на училищата. Тука има някоя партизанска структура, която му помага. Да се арестуват всички русофили и да се предадат на Международния наказателен съд.

Ретранслатора

Ако е от Русия то не е атака, а контратака. Все пак първи започнахме неприятелските действия. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Гражданин

Балгарските управници са твърде дребни и жалки, за да се занимава Русия с тях! Боже, прости им, те не са виновни! Просто слугински манталитет!

Тези писма не ме плашат

Най-вероятно е някой пишльо. Плаши ме първосигналното отношение на властта към проблема. Трябва да си много глупав, за да даваш такива изявления с “водеща версия”. След като две години ни плашиха с щаба за Ковида, сега вече на никого не му пука за някакви имейли. Тези, които извършват истинските атентати, никога не пишат в Интернет. Такова нещо не се съобщава по селската радиоточка. Вие за идиоти ли ни имате?

Каруцата пред коня

И за какво ни е това образование, какво ще правим с него? Какво ще обучаваме? Сервизни специалисти (на какво?), филолози, "европеисти", икономисти, медици, джава драскачи, инженери (по какво?), научни работници по фундаментална наука? Каква индустрия е останала тук, че да трябва да се обслужва? Каква фундаментална наука имаме все още? Има ли си на идея г-н президентът какви инвестиции са нужни за "производства с висока добавена стойност"? Кой ще инвестира и кой и какво ще произвежда? Хайде първо да започнем с производствата с ниска добавена стойности? Има ли останали български такива? Кой и как ще осигури енергията за каквито и да е производства.... Много въпроси, никакви отговори. Ако искате да разберете как се прави наистина, изучавайте България в периода от 1945 до 1990г. Включително и в училище, може да върнете старите програми отпреди 1990. Съвсем сериозно.

bodar4uk

Образованието, превърнато в образувание, под егидата на джендъристката дъга, за какви ценнокти сега се пъне, освен за субсидии европейски и държавни, да може по-демонстративно да си вее достойнството по гей-паради и всякакви други паради за равноправие и нищонеправене! Светът се превърна в непоносима смрад и прокиш, от тия "правила" и нещата ще стават по-зле в бъдеще за бачкащите и надяващите се на нещо позитивно, нормални хора!

---

То е ясно че раята трябва да се уплаши от това и да не гласува, колкото по-малко гласоподаватели, толкова по-голям процент имат губещите партии!

Нещата натам отиват.

България все повече прилича на Украйна от началото на 21. век. Заради членството в НАТО обаче майданът в България ще е още по-успешен. По американски модел ще въведем Патриотичен закон и докато се усетят, отявлените русофили ще се озоват в арестите със запорирано имущество.

Помнещ

Наполеон: "Народ, който не храни своя армия, скоро ще храни чужда". Тагарев иска точно това. Да храним чужда армия. Малко е , че платихме за едни хартиени самолети, човека иска и да си дадем територията, небето и морето. Ще си позволя още един негов цитат: "Армия от овни, оглавявани от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявани от овен."

бивши червени активисти,днес натовци

Този другар сега господин не беше ли съветски възпитаник ? Интересно всичките съветски възпитанци до един без изключение, сега са активни натовци и най силно крещят глупости срещу Русия. Това са бивши активни червени дейци ползува ли се от всички блага на комунистическата власт и доверени на комунистическата власт, днес са най активни натовци. Този феномен са обяснява с две версии,или са руски агенти или са превербовани агенти на ЦРУ . Във всички случаи не трябва да им се обръща внимание поради продажност и душевна нечистотия.

доц. Курабийков - експерт по уравниловъчните науки

Защо тъй тоз автентично широкопредставителен френски майдан не го обичат наште трансджендърни атлантици и подопечните им медии твърде? Кое във формата му е сбъркано... или май изначално не съответства на формулата?

Феликс Едмундович

Европейска пролет.

Контра

Много се надявам Путин и Си, когато са чертали салфетката оня ден, България да е от правилната страна не на историята, а на чертата.

PanAm

Пич, от 23 години живея в САЩ. Аз съм икономически, не идеологически имигрант. Всеки ден се смея, как "свободния" свят е в пъти по-малко свободен от света по времето на соца, от който хванах достатъчно. Днешен САЩ са почти идентичен образ на СССР от 1962 или зрелия соц от 1988. Колкото по-рано разбереш как работи света, толкова по-лесно ще оцелееш. С лозунги, идеологии, мантри и вяра в "доброто" всеки е обречен.

Vkvjvjvufufhchc

Тези от Амнести май не знаят, че финансираме трансджендърски оргии и то от парите за култура! И после- не сме били толерантни!

Фак Били ГейЦ

Хахахаха! а сега и на английски, да го разбереш - hahahaha!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Читатели на “Гласове”: Путин знае имейл адресите на училищата? Вие за идиоти ли ни имате? | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!