Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал с годежния пръстен на Лена (Снимки)

Преструва ли се Бориславова на обвързана жена?

Нов скандал гръмна около прословутия годежен пръстен на Лена Бориславова. Бижуто, което уж символизира любовта и връзката й с кандидат-депутата от ПП и бивш зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов, отново разпали страстите в социалните мрежи. Юристката, която реши да се включи в предизборната битка на 2 април след кратък отдих от политиката, преди дни публикува свой рекламен клип, на който е заснета как работи на компютър и телефон в офиса си. Наблюдателни зрители обаче забелязаха, че на близките кадри на Лена, на които се вижда как тя движи мишката на лаптопа си, годежният пръстен отново липсва от дясната й ръка.

Няколко секунди по-късно бижуто обаче мистериозно се появява, след като Лена явно е получила забележка от екипа си, че пак е пропуснала най-важния детайл, гарантиращ статута й на уж сериозно обвързана жена, който поддържа пред обществото.

Бижуто се появи на ръката на Лена със закъснение Скандалният пръстен, придобил злополучна слава, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по особено романтичен начин, а на предложението за брак от негова страна дава своето съгласие да му бъде съпруга. До сватба обаче така и не се е стигнало и до ден днешен, а бижуто непрекъснато се изпарява от ръката й. „Преструва ли се на обвързана жена Лена Бориславова?“,  „Толкова ли е неудобен този пръстен, че непрекъснато го сваля от ръката си и го крие по дамски чанти и джобове на дрехи? Прикрива ли нещо?“, са само част от въпросителните коментари на потребители в социалните мрежи по адрес на 33-годишната юристка. Припомняме, че през миналата година около златното бижу с малък скъпоценен камък отново се беше развихрил скандал, след като Лена го развя с насълзени очи пред репортери в кулоарите на парламента, за да докаже, че е жената до Мирослав Иванов. Сценката се разигра, след като в публичното пространство се появи шокиращ видеозапис как Бориславова и Кирил Петков се усамотяват в тайна квартира под наем в центъра на София, а докато тя отключва вратата на апартамента, той протяга ръка към задните й части. След записа започнаха и спекулациите какви точно са взаимоотношенията на тъмнокосата амбиция с Петков и Иванов. За да спаси имиджа си, веднага след разкритията тя започна да споделя десетки любовни снимки с Миро в социалните мрежи. Все още обаче е абсолютна мистерия защо вместо да носи пръстена си с удоволствие и гордост като всяка сгодена жена, Лена се опитва всячески да го скрие.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Скандал с годежния пръстен на Лена (Снимки) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!