Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Саудитската държавна телевизия отново направи пародиен скеч с Байдън (ВИДЕО)


Моментна снимка от сатиричното видео, в което Байдън се опитва да се здрависа с въздуха. Източник: MBC TV

Саудитската държавна телевизия MBC TV показа влошените междудържавни отношения между саудитскато кралство и САЩ, като за втори път излъчи пародиен скеч с Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

Клипът, който бързо се разпространи в социалните мрежи, е от саудитското телевизионно шоу „Studio 22“, което е много подобно на „Saturday Night Live“, популярно телевизионно шоу в САЩ.

В 45-секунден видеоклип Байдън е представен като забравящ старец, който се ръкува с въздуха.  Във видеоклипа Байдън се спъва и пада, докато се качва на борда на самолета, докато неговият вицепрезидент, изигран от мъжки актьор, не знае как да излезе от неловкото положение. Интересен детайл е, че надписът на самолета гласи „Съединен американски щат“, а не Съединени Американски Щати.

Миналата година през април първият скеч с Байдън също бързо стана полулярен онлайн. В него президентът на САЩ Джо Байдън отново се опитва да се ръкува с въздухa.

Байдън заспива ​​по средата на изречението, докато вицепрезидентът Камала Харис, изиграна от мъжки актьор, казва на президента какво да каже и поправя грешките му. Той не успява да запомни имената на Русия, нейния президент Путин и нарече Камала Харис „първата дама“.

Байдън не е първият американски президент, който става сатиричен образ в комедийното шоу. В миналото сатиричната програма осмя няколко американски и западни президенти, включително бившия американски президент Барак Обама и неговия наследник Доналд Тръмп.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Саудитската държавна телевизия отново направи пародиен скеч с Байдън (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!