Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Мишоците, които изкарват Русия враг, да кажат какви са ни онези, разрушили София?!

Татяна Дончева призова да оставим паметниците и да не пращаме оръжия на Зеленски!

Татяна Дончева не крие левите си убеждения. Преди часове тя остро изрази възмущението си от псевдо патриотизма и платения евроатлантизъм на тези, които наричат Русия наш враг и все по-нахъсано драпат за разрушаване на паметници.

Татяна Дончева с твърди позиции

„Вместо да изграждат, искат да рушат. Това е по-лесно, нали?! Дайде да отклоняваме вниманието от инфлацията, корупцията, спекулата с цените, това го умеем най-добре… Щели да махат паметника на Съветската армия. Ами да махнем и този на Цар Освободител, да „помислим“ и за Шипка, а?!

Ама Русия имала имперски интереси… Какво общо има това бе, аланкоолу?! Освободила ли те е, освободила те е. Носиш ли фес, не носиш. Хората благодарни ли са, да. Защо ровите като мишки в историята и паметта, няма да ги промените! И щом Русия е враг, да кажат мишоците какви са ни онези, дето разрушиха София! Първи приятели са, нали?!“, иронично пита Татяна Дончева.

Тя е твърдо против и изпращането на оръжие на Зеленски и въвличането на България във войната. Както и смята за безумно настояването България да премине към еврото толкова скоро, било то и догодина. Убедена е, че няма да се разминем с още по-голяма криза, ако това се случи.

„Житейското и битово равнище на народа ни е под критичния минимум. Какво евро, какви пет лева?! Първо трябва да си подобрим икономическите и социални параметри, после да говорим за валути“, категорична е Татяна Дончева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Татяна Дончева: Мишоците, които изкарват Русия враг, да кажат какви са ни онези, разрушили София?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!