Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Андрей Пантев: Сега като кажа кой изгони турците от България ще стана ли „гаден русофил“?!

Проф. Андрей Пантев е категоричен, че НАТО е проблемът на света!

Категоричен, че НАТО е проблемът на света, а не Русия, е проф. Андрей Пантев. Който риторично попита къде точно се е намесил НАТО и е станало по-добре – било то за икономиката или за демокрацията. Според него това, което се крие от дълго време и всячески се опитват да унищожат, е истината.

Проф. Андрей Пантев разтърси мрежата 

„Я да видим умните анализатори дали ще могат да отговорят на въпроса колко пъти е нападала някого Русия и колко пъти тя е била нападана?! Сега като кажа кой е изгонил турците от България, ще стана яростен и гаден русофил, нали?! Но това е истината, без значение дали е удобна някому или не.

За мен НАТО няма причина да продължава да съществува, за него няма заплаха, която да предполага нуждата от подобни разходи и мащаби. И ми е чудно щом най-лошото нещо на света беше комунизмът, защо след рухването му, целият свят стана по-лош, което отново е факт“, казва Андрей Пантев.

И добавя, че относно Русия, то тя винаги се е вдигала и е нападала с една цел – да освободи други балкански християни. Във всички други случаи тя не е нападала, а е отговаряла на нападение срещу себе си, уточни проф. Пантев.

„Истината става винаги първата жертва на войната и това не бива да продължава и да се поощрява повече“, убеден е той.

Източник/ци: Проф. Андрей Пантев: Сега като кажа кой изгони турците от България ще стана ли „гаден русофил“?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!