Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ани Цолова побесня: Държава, в която полицията нарича убития „пострадал“, я закривайте!

Ани Цолова буквално побесня след убийството на Иван Владимиров – Нав!

Бруталното убийство на психолога Иван Владимиров – Нав от 52-годишния му съсед, бивш полицай, разтърси страната. Бившата водеща Ани Цолова обаче остана омерзена и потресена от друго, както и по-съвестните от колегите й – от липсата на адекватна реакция от страна на МВР и елементарна мисъл за сигурността на хората в тази страна.

Ани Цолова побесня от бездействието на МВР

„Не може след подобно зверство да се изправиш в ефир и да не отговориш на точните, директни и сериозни въпроси на журналиста срещу теб, в случая на Деси Стоянова. Тези хора, които бяха при нея в ефира, са бивши служители на системата, а дори заговориха с намеци и заплахи.

Това не било практика, преди две години всичко в МВР било цветя и рози, Иван бил битов инцидент и единичен случай… Що за хора сме, що за полиция е това и що за държава?! Да ме прощават, но държава, в която полицията нарича зверски убит човек „пострадал“, трябва да се закрива. Не, не е пострадал Иван, Иван беше жестоко и умишлено ликвидиран!

Докато полицията отказва да си върши работата и прехвърля отговорността на прокуратурата и на жертвата, която не била завела дело, никой тук, нито един човек не може да бъде спокоен в ежедневието си. Мъчно ми е и съм бясна едновременно“, казва Ани Цолова.

Източник/ци: Ани Цолова побесня: Държава, в която полицията нарича убития „пострадал“, я закривайте! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!