Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съпруги, любовници и братовчедки на мъжете в ПП с апетитни поръчки за работа

Вече стана ясно, че странното лого на "Продължаваме промяната" е решение на дизайнерката Десислава Средкова, жена на депутат

От "Продължаваме промяната" продължават да внедряват във властта съпруги, любовници и братовчедки. С поръчка за работа е намазала и жената до един от депутатите във формацията - Йордан Терзийски.

Разбра се, че интериорната дизайнерка Десислава Средкова е геният, измислил "новата визуална идентичност на "Промяната". 

Информацията беше потвърдена лично от нахаканата дама, която влезе в диалог с критикуващите я онлайн потребители в специализирана група за дизайн в социалните мрежи. "Май ще трябва да пусна подробната разработка на проекта в скоро време в групата", написа тя.

Още при появата на новото лого на ПП, мрежата беше залята с коментари, свързващи геометричните фигури с известни любовни триъгълници вътре в партията.

Много от онлайн потребителите заявиха, че новото лого е детинско и не отива на политическа партия. Други стигнаха по-далеч като заявиха, че дизайнът е копиран от популярния филм „Игра на калмари” или е „Гугъл разработка“.

А ето и какво написа Драгомир Младенов във Фейсбук:

"След Сабрутев и Лорер, които уредиха всичките си роднини до второ коляно, ето кой друг е вкарал близки свои хора да поработят във "фирмата", написа в мрежата Драгомир Младенов от ГЕРБ.

Йордан Терзийски от "Промяната" е поверил новите квадратчета и кръгчета на... жена си

Браво, добри честни хора!

Ангелите на промяната са като Киро: cash and carry политици.

Веднъж се живее!

PS: След Nexо средствата са ограничени, спестяват от криейтив."

Източник/ци: Съпруги, любовници и братовчедки на мъжете в ПП с апетитни поръчки за работа - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!