Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо видима татуировка не пречи да станеш полицай като мъжа на Джулиана Гани?

Тодор Гецов работи като ченге във Велико Търново, но обича да захвърля дрехи и задръжки

Допреди 3-4 години прекалено видима татуировка беше сериозен проблем, за да бъдете приет да служите като полицай, но днес вече явно не е. Голяма част от ченгетата са обилно изрисувани, като не само не крият, а дори се гордеят с мастилото по кожата си.

Мъжът на Джулиана Гани е типичен пример за тази порода полицаи. Тодор Гецов работи като ченге във Велико Търново, но обича да захвърля дрехи и задръжки, досущ като любимата си плеймейтка и да демонстрира многото си татуси, нищо че е държавен служител, забеляза Lupa.bg.

Гецов, чието тяло е щедро нашарено с татуси, е гол до кръста и с усмивка показва детето си

Подочухме, че Джулиана обаче е бясна на решението му да се заснеме гол с бебето им, а както редовно му вдига скандали за щяло и нещяло, няма да е чудно този път напрежението в отношенията им още повече да ескалира. От полицейския участък във Велико Търново също не са особено очаровани от кадрите на младия татко. В крайна сметка, подобни фотоси не си е позволявала да има дори скандалната полицайка Симона, която наскоро бе уволнена от столичното Първо РПУ.

"Вече от няколко години правилото, че полицаите не могат да бъдат татуирани, не важи. Причината е напълно обективна - просто нямаме кадри, а над 70% от младите хора, които кандидатстват за позицията, са с изрисувани тела. Така че сега не ги ограничаваме, но им препоръчваме татуировките да бъдат по възможност закривани с дрехите. Е, все пак, ако кандидатсва човек с татуси по лицето или главата, както Георги Семерджиев, няма да го назначим", заяви пред Lupa.bg ръководен кадър в МВР.

Джулиана Гани и Тодор обичат да се снимат разголени

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

Източник/ци: Защо видима татуировка не пречи да станеш полицай като мъжа на Джулиана Гани? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!