Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал от ВВС на САЩ призова подчинените си да се готвят за война с Китай през 2025 г.

Генералът от военновъздушните сили на САЩ Майк Минихан е предположил в служебна паметна бележка до подчинените си, че след две години САЩ ще започнат война с Китай. Това съобщи телевизия NBC в петък.

"Надявам се да греша. Интуицията ми подсказва, че ще се бием през 2025 г.", цитира каналът откъс от документа. Автентичността на бележката е потвърдена от служител на транспортното командване на ВВС на САЩ.

Във вътрешен документ, който се появи за първи път в социалните медии вчера и по-късно достоверността му беше потвърдена от Пентагона, Минихан заявява, че основната цел трябва да бъде възпирането и "ако е необходимо, разгромяването" на Китай.

В своите аргументи Минихан посочва, че президентските избори в Тайван догодина ще дадат на китайския президент Си Цзинпин повод за военна агресия, докато Съединените щати ще бъдат разсеяни от собствената си битка за Белия дом.

По мнението на генерала, китайските власти биха могли да използват президентските избори в САЩ през 2024 г., за да започната операция по установяване на контрол над Тайван.

Освен това Минихан призовава подчинените си да докладват до края на февруари за мерките за подготовка за бойни операции с Китай.

Шокираща тайна! Вирусно мега цунами в Китай: ККП спешно настоява за увеличаване на раждаемостта през 2023 г. ЕТО ЗАЩО – Видео

Източник/ци: Генерал от ВВС на САЩ призова подчинените си да се готвят за война с Китай през 2025 г. | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!