Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако в стола на Народното събрание цялото меню не е от бутчета от скакалец, складкиши от смлени червеи и хлебарки на скара, никакви евроатлантически партии не признавам!!!

Елена Гунчева-Гривова

Ако в стола на Народното събрание цялото меню не е от бутчета от скакалец, складкиши от смлени червеи и хлебарки на скара, никакви евроатлантически партии не признавам!!! Да дадат пример!

В тоя ред на мисли трябва ли да забранят Райда, че намалява хранителните запаси на планетата!?!

Елена Гунчева-Гривова

Читатели на “Гласове”: Лапайте мухи, скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

Нов регламент на ЕС разреши използването на насекоми в храните "Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за която ни подготвят?? Унизително, отвратително - над 1300 годишна държава, да я докарат до там, някой да я заставя да приеме народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени изследвания, че е доказано, че са безвредни, за европейци! Не, това въобще не е Европейски съюз, който би ни довел до просперитет!!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Но кажете ми, защо

трябва да ядем скакалци и червеи, а не говеждо и свинско? До неотдавна успешно вилнееха веганите и техният мотив беше някак си по-разбираем: НЯМА ДА ЯДЕМ МЕСО, ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕ, ОТ КОИТО ВЗЕМАМЕ МЕСОТО, СА СЪЩО КАТО НАС БОЖИИ СЪЗДАНИЯ И ИМАТ ДУШИ, които ние оскърбяваме, като ядем месото от телата, приютили тези души. Като игнорираме съображението, че е възможно растенията, които са храната на веганите, също да имат душа, нека сега се замислим над въпроса: А КАК Е СЪС СКАКАЛЦИТЕ? Не са ли и те създания, които демострират жизнена активност именно, защото също имат души, дадени им от Бога. И човек започва да се чуди, защо Бог още навремето не е наредил така, че всички да се храним с камъни, щом трябва непременно да се храним с нещо! А не са ли и камъните (макар и „мъртва природа“) също носители на души?

Няма да се заиграят с цените

Цените на скакалците, мухите, хлебарките и червеите ще бъдат напълно достъпни за робите и за техните деца и внуци - на старите кози яретата. Истинското месо ще бъде достъпно единствено за господстващата класа - робовладелците на внуците на старите кози = яретата за безплатна употреба.

изкуств.месо е туморна тъкан

Натресоха ни палмовата мазнина, за да ни облекат в 10-килограмови "ризници" от неразтворима мас. С материя от насекоми ще образуваме рогови люспи по кожата и втора ципа на очите ;)

Ще ядете, ще ядем,

без дори да разберем. Ще ги набутват смлени и на прах в тестото и в почти всичко друго. На етикетите, или поне на повечето, няма да пише нищо, и няма да имаме реален избор. Също като с палмовата мазнина и ГМО-то.

Ретранслатора

За справка "Индиана Джоунс и храма на обречените"

Начи,

Понеже клишетата отново са на мода, логото ще го заемем: "Insects lives matter"

Хохохо

Дали правиш разлика между кренвирши в които е попаднала хлебарка или две и кренвирши съдържащи основно хлебарки... Знаел го от работници в месокомбинат.. Демек месо преработват, не брашно от щурци и хлебарки...

Маргарита

Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за която ни подготвят?? Унизително, отвратително - над 1300 годишна държава, да я докарат до там, някой да я заставя да приеме народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени изследвания, че е доказано, че са безвредни, за европейци! Не, това въобще не е Европейски съюз, който би ни довел до просперитет!! Според Севрюкова войната ще продължи 1/2 от времето на ВСВ, т. е. около 3 години, а след нея, мисията на славянството е да поведе човечеството по духовния път на развитие, България ще я има и отново ще бъде с авторитет... Е, една вече мина...

На стара коза яре

Целта е да се намали ползването на енергия.Пиша го без да влагам емоции.Проверете по веригата нива-зърно-фураж-ферма-кланица-завод за краен продукт колко енергия отива....Та много вода (това също е ток ),пречистателни инсталации.Не си представяйте че ще ги мелят в каймата...не.Ще се извличат белтъчините.Нещо като нишесте ще се получи и прибавя. Моля без емоции.Който няма доверие купува само чиста месо а не кайми от завода(където се слагат добавки-пише го на етикета) или каквито и са е салами, луканка ,консерви...Може и в месарницата.Аз си купувам месо и си правя и карначета, и кайма,и саздърма, и русенско варено.Ако купя салам е от едни марки (испански,френски и италиавски) които вътре са с дробено чисто месо.Доверие никому.Та това.

Друг Доктор

Ще се появи видът на Вечно Болният Хомо Сапиенс, милиони хронично болни от болест на Крон, от невродегенеративни болести, метаболитно болни и свръхзатлъстели , автоимунни болести в невиждано количество, онкология в пъти повече от сега !!! Това ще се появи.

ДА ВИ Е ВКУСНО!

Скъпо било месото и сиренето-лапайте мухи скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

Маги

Германците не поумняха, не си научиха урока, преподаден им през втората световна...Не дразни мечката безпричинно, защото няма никаква полза за народа ти, а обратното, а само му вредиш.

на фюрера тейка му

Сега, ако някой може да обясни какво е "погрешната страна на историята" ще го черпя една боза.

страна на историята

"Погрешната страна на историята" е когато ти (в часност), твоето семейство, народ, държава, коалиция сте загубили дадена война. Тази оценка може да се даде само, след като войната е приключила. За нас, в частност, това е едва след собствената ни смърт - гледа се, дали си се придържал към истината или към лъжата.

Голям рев за тез танкове,

големи приказки. Немците не са и мечтали за такава реклама на танковете си.

teridan

Американците водят хитра политика на изместване на Германия от бизнеса с танкове. Германските танкове трябва да бъдат изпратени в Украйна, където вероятно ще бъдат унищожени. На тяхно място американците ще доставят "Абрамс" и ще подменят Германия като доставчик на танкове. Където се настанят американците, Германия повече няма да може да се върне.

thenewone

Колко е животът на един танк на бойното поле? В щабовете и на двете страни знаят, че се измерва в минути. Какво може да промени една рота, две роти или батальон. Нищо. И двете страни, Америка и Русия, прекрасно го знаят. Танкът е настъпателно оръжие и има смисъл да се използва, ако непрекъснато компенсираш загубите. Русия може. Америка - не. Щом са стигнали да натискат Мароко и Колумбия, работата отива на изуй гащи. Остават им само пингвините от Антарктика.

Николай II

Кой ще остане в Украйна да се бие 8 години с Русия? Украинците бяха излъгани с миража на сладкия западен живот (както и ние), но сега вместо сладък живот получават разруха и мизерия, на която няма да издържат дълго. Много е просто.

KuKU

Докато украинските войници умират патриотите трупат пачки.

teridan

Директора на ЦРУ посети Киев и някои катастрофираха с хеликоптер, други подадоха оставки, трети бяха уволнени, четвърти бяха уличени в корупция. Съвпадение, предполагам...

old_beggar

политикът мисли за следващите избори, а държавникът - за следващите поколения... безумците в Брюксел ни въведоха в чужда война – без смисъл, причина и цел!

Благодарности

на Гласове, че публикува Отвореното писмо на Никита Михалков! Ние българите не сме глупаци и разбираме много добре истината, която е в тези редове! Болшинството от народа ни преживява с мъка страданията на нашите братя по кръв и от двете страни, едните от които са заблудени от западните господари и се бият за чужди интереси. Съжаляваме, че сред нас име подобни хора, които основно заради пари продават съвестта си ! Всяко стадо си има мърша... Но ние сме сигурни, че те са малкото крадливо малцинство от народа ни, представителите на което защитават своите господари заради материални изгоди, което е обсебило почти цялата власт у нас и не иска да признае истината, въпреки че много добре я знае, но няма интерес от това! Простете, че нямахме достатъчно сили да им се противопоставим!

Източник/ци: Читатели на “Гласове”: Лапайте мухи, скъпи сънародници! ЕС мисли за вас! | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!