Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каква е истината, която крият тези маскари?

Димитър Байрактаров

Българите не обичат да четат. Поради тази причина лъжите на политиците винаги успяват. Когато поднесеш информацията в смлян вид, за да знаят хората какво се случва, ако не им изнася, отнасяш куп хули и обиди за благодарност.

В момента на дневен ред е темата с опазването на българския лев, но политиците и особено едни псевдопатриоти прилежно крият истината!

Каква е истината, която крият тези маскари?

Същинската подготовка за въвеждане на еврото започна в началото на месец ноември 2022 г. с присъединяване на БНБ, банките, BISERA7-EUR и системите за сетълмент на ценни книжа към новата консолидирана платформа за TARGET услуги.

През това време псевдопатриотичната партия удобно протакаше и стопираше подписката за провеждане на референдум за спасяване на лева.

На 6-ти декември 2022 г. БНБ получи разрешение да сече евро и ще обяви конкурс за дизайна на българско евро. И за този факт псевдо патриотите удобно мълчат. В ход е и промяната на нормативната уредба, която е почти на финалната права.

От 1-ви юли 2023 г. цените трябва да бъдат обявявани в едновременно в евро и лева, но за тези факти псевдопатриотите отново мълчат. Те се интересуват да получат повече гласове на изборите, които калкулират в партийна субсидия, която ще им заплащаме всичките ние.

Надявам се, че вече разбирате защо бяха положени неимоверни усилия от псевдопатритите за задушават повече от два месеца гражданската енергия за провеждане на референдум, защото никога не са искали такъв да се проведе!

Изчислиха нещата така, че подписката им да съвпадне с предизборната им кампания и да симулират загриженост за народа! Съжалявам, че ви поднесох истината, която псевдопатриотите прилежно крият от вас.

Димитър Байрактаров

През последните два дена получих над хиляда запитвания, защо съм толкова категоричен, че референдум няма да има в защита на българския лев.

Ще обясня.

Всичко е въпрос на парламентарна практика. Двете подписки трябва да бъдат внесени на 9 и 10 април в Народното събрание съгласно закона. По това време няма да има ново Народно събрание.

Точно в този момент щраква капана!

Тъй като няма да има ново Народно събрание на двете подписки ще бъдат дадени входящи номера със сигнатура на 48 Народно събрание. Веднага щом се конституира 49 Народно събрание всички преписки, документи, законопроекти, подписки и т.н. заминават в архива на Народното събрание.

Председателят на 49 Народно събрание не е длъжен да разглежда документи от предишни Народни събрания, ако не са внесени по съответния ред и нямат входящи номера със сигнатура на 49 Народно събрание.

В случая с подписките за референдум това е невъзможно. Поради тази причина с края на всяко Народно събрание умират и много законопроекти, които не са минали на две гласувания.

Съжалявам, че за пореден път се налага да изнасям образователна лекция, но такава е действителността- тъжна и болезнена!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!