Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg поздрави Георги Харизанов за признанието: „Бойко надмина мутрите от 90-те, краде 12 години и продължава“ (МЕМЕ)

Георги Харизанов, който има доста трески за дялане в своето минало, често е дефилирал с издънките си в Narod.bg. Но, за да има справедливост, не може да не го похвалим, че след години в лакейския кръг на Бойко Борисов, най-сетне се усети що за човек е бившият му ментор и тартор на хунтата, с когото вече имали „непреодолими различия“.

Фейсбук страница, за която два независими източника на Narod.bg потвърдиха, че е притежание лично на Харизанов, излезе с убийствени мемета, в които Борисов е сравнен с друг бивш премиер – Кирил Петков.

Изводите от съпоставянето са, че харвардският възпитаник е „неможач“, защото успял да краде само 8 месеца, защото е алчен и иска всички схеми за неговата клика, защото се издънил с изпирането на криптовалута през пирамидата Nexo, получена за „услугата“ към „Лукойл“ и е класи под юпитата на НДСВ.

На този фон, казва мемето в страницата на Георги Харизанов, Бойко е крал 12 години и продължава в момента, бил щедър – давал даже на опозицията да цоца, приемал не крипто, а само кюлчета и евро, които държи в нощното си шкафче, всеки българин знаел, че окрал държавата, но още е първа политическа сила и най-сетне – „надмина всяка мутра от 90-те“.

Затова и мемето завършва с констатацията, че Бойко Борисов е „играч“, а не „неможач“ като Киро. Не можем да се аплодираме отрезвяващото признание на Харизанов. Браво, Георги, чакаме още разкрития!

Мемето в страницата, която е притежание на Георги Харизанов, е убийствено точно…

Преди малко повече от месец същата фейсбук страница е била доста по-благосклонна към ГЕРБ, което е ясна индикация кой е собственикът й:

Източник/ци: Narod.bg поздравява Георги Харизанов за признанието: „Бойко надмина мутрите от 90-те, краде 12 години и продължава“ (МЕМЕ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!