Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гнусни слухове за Лили Иванова! Примата побесня

В последните месеци в медиите упорито се тиражира „новината“, че Лили Иванова е зарязала по-възрастната си сестра в старчески дом. Истината обаче била съвсем различна, коментира съседка на каката на певицата от столичния квартал „Банишора“.

"От целия тоя пасквил е вярно само името на Магда. Проверявайте информацията си, бе хора. Магда си е супер. Жива, здрава и няма нужда от чужда помощ. Лили й се обажда всеки ден и обгрижва сестра си достойно. Дъщерите й също се грижат съзнателно. Спрете се! Лили не го заслужава", изригна Таня Тодорова, която обитава една и съща кооперация заедно с каката на звездата.

"Магда не е в старчески дом. Здрава и права е и се обслужва сама. Живее с една от дъщерите си в голям и красив апартамент в „Банишора“. Проверявайте преди да пишете глупости, ядосва се комшийката, цитирана от „Ретро“.

Самата Лили също се е жегнала от слуховете, че е отказала да се грижи за по-голямата си сестра. В годините назад двете наистина имали периоди, в които се сърдили една на друга, но отдавна били преодолели търканията. Магда има две големи дъщери – Мария и Радмила. И с двете си племенници Лили е в прекрасни отношения.

Източник/ци: Гнусни слухове за Лили Иванова! Примата побесня - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!