Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проблемът на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър: Шефът на СОС

Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат  работата, г-н министър!

 През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол на преместваемите обекти в София. Започнахме промените след трагичния инцидент, при който дете загина от токов удар на бул. „Гешов“ от незаконно поставен електрически кабел, захранващ преместваем обект. През февруари 2021 г. арх. Шишков беше отстранен от длъжността главен архитект на район „Триадица“ заради този трагичен случай. Проверка на г-жа Фандъкова тогава показа, че нито един от павилионите, поставени на това място, не е поставен законно, а затова отговаряше именно главният архитект арх. Шишков.

И той понесе своята отговорност. Година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на регионалното развитие, има да си връща. Каквото и да си говорим в този живот всичко е лично. Въпрос на характер е дали ще използваш поста си за саморазправа или не. Днес арх. Шишков директно си призна болката в ефира на БТВ - „тогава аз бях нападнат лично от Фандъкова“. Съвсем удобно, в седмицата, в която арх. Шишков беше ежедневно критикуван за липсващата поддръжка на републиканските пътища, той реши да направи проверка на разместените жълти павета. Причината – не бил разбрал дали проблемът е в строителя или в проекта. Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат  работата, г-н министър!", заяви председателят на СОС Георги Георгиев.

Минала карма и настоящи заболявания

Източник/ци: Проблемът на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър: Шефът на СОС | | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!