Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кольо Парамов до Радев: Отървете се от ПП, поставяте себе си и държавата под огромен риск!

Финансистът Кольо Парамов изпрати писмо до президента Румен Радев. В него той съветва държавния глава максимално бързо да се отърве от ”Продължаваме промяната”, защото иначе поставя себе си, а и държавата в огромен риск. 

Парамов предупреждава, че поради управлението на ”Промяната” на хоризонта се задава нова политическа платформа - тази на олигарсите.

Ето и цялото писмо на финансиста до президента Радев:  

„Платили сме много висока цена за да има демокрация в България“

Мустафа Kарадайь 

До президента на Република България

Господин Румен Радев 

Уважаеми господин президент,

Умната!!! 

През месец февруари тази година с първото си писмо до Вас, публикувано и в агенция ПИК на 22.02.2022 г., изрично Ви предупредих, че „Продължаваме промяната“ Ви вкарват в голям капан. Тогава изрично уточних - нищо чудно да Ви принудят и към усещането за необходимост от въвеждането на „Режима на пълномощията“ от преди 140 години (1881 - 1883). Трябва да се отървете скоростно от тези мечтатели. Много важна задача. 

И търсете, търсете новия Стефан Стамболов, иначе Вие влизате в историята за втория мандат с възможно най-големия риск. Риск, който Ви води за никъде, господин президент. 

Девет месеца след моето предупреждение писателят Стефан Цанев пред БНТ на 26.11.2022 г. изрично отразява: “В държавата в момента върви пълзящ преврат. Колко време управлява вече президентът? Кръгла година ще стане. Румен Радев управлява държавата - тихомълком обсеби властта! Очаквам да направи речта на цар Борис III. Страх ме е, че демокрацията губи своите позиции, партиите се държат недостойно и хората не ги искат. Ситуацията ми напомня на 1934 година.”

Господин президент, наистина ситуацията е сериозна. Ако направите един задълбочен анализ по състоянието на хазната, противоречията в здравеопазването, тежката инфлация, доходите и енергийния колапс, трябва да разберете, че навлизате в тупик. Целият цирк, който се разиграва в парламента с представителите на „Вашата промяна“, в следващите два месеца ще се изроди в тежък катаклизъм, а безпаричието ще внедри другата омраза. И тя ще се обърне този път срещу Вас. Забавянето на връчването на мандатите Ви вкарва в тежък и зависим капан! 

Освободете се от тази хитрост, освободете се от всякакви комбинации на тежкия преход в България.Оставете всякакви мераци за президентска република на историята. Ще допуснете огромна организационна и държавническа грешка с тези тежки конституционни последствия.

Господин президент, направихте опит да разчлените олигархията, но неуспешно, защото не извадихте доказателствата. Ако бяхте посочили кой колко е забогатял от прехода, като разкриете офшорките, като разкриете изкуствения фалит на КТБ, успехът Ви бе гарантиран. Днес в България, без факти, осмислената революция на Промяната е невъзможна. Партията на „Промяната“ е в особени междуличностни отношения вътре в нея. При тях „Азът“ - първо лице, единствено число, е основополагащ, приносен момент, а не държавата. Това са поръчково млади политици, без знания, опит и съдържание, за това е и подготовката за тяхната елиминация. 

В държавата ни стартира създаването на друга политическа платформа - тази на олигархокрацията. Богатите хора усещат, че предаването на цялата власт на подобни мечтатели ще повлияезле върху запазване на богатството им. За това новата политическа платформа на милионерите е на проект и дневен ред. Всякакви експерименти като тези с „Промяната“ са вече в историята, господин президент, и това трябва да го осъзнаете час по-скоро.

И последно - направете си разчет и бързо излезте от ямата на ПП, защото се поставяте под огромен риск, а  поставяте и Република България под голяма опасност чрез тези невъобразими личности.

27.11.2022

Кольо Парамов

Струва ли си да сме добри?

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: Кольо Парамов до Радев: Отървете се от ПП, поставяте себе си и държавата под огромен риск!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!