Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вежди Рашидов: Христо Стоичков ми се обади разплакан (Майките Ви се гордеят с вас 240 ...

Кадър: БНТ

Ленгендата на българския футбол Христо Стоичков се обадил разплакан на Вежди Рашидов с думите: "Върни се, хората те обичат".

Това обяви депутатът от ГЕРБ-СДС избран за председател на Народното събрание.

"Аз лично на тези години, след като съм бил два пъти министър и депутат в шест парламента, дълбоко в душата ми се искаше да се отдам на внуците си. Днес се получи нещо интересно - г-жа Нинова го направи, защото е национално отговорен човек - аз ѝ казах бих приел, само ако има болшинство", заяви пред депутатите той, пише Novini.

"След вчерашната ми реч получих около 100 SMS-а и много обаждания в моя подкрепа. Снощи от Маями ми звъни Христо Стоичков, всички знаете - той е един велик българин, добър мой приятел. Плачеше след това изказване и последната му дума на този велик българин беше: Върни се бе, хората те обичат!", предаде думите му Вежди Рашидов.

"Ще жертвам част от моите останали години в името на българския народ", каза Рашидов. "Защото хората ще бъдат много унизени и гладни, ваше задължение е да се грижите за тези хора. Не е честно три дена ние да се шегуваме с народа, парламентът не е Сатиричен театър", каза още той и призова депутатите да се хванат за работа.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Вежди Рашидов: Стоичков ми се обади разплакан. Каза ми

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!