Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако е удобно, между Зе и Ми да помислите и за собствените си народ

Карлос Контрера

Националното унижение явно удря нови висоти. Кому служат и кого представляват българските народни представители и парламентарно представените партии? На българския народ или на чужди държави, посолства и интереси? След изборите на 2-ри октомври българските партии и народните представители се надпреварват кои посланици да обслужат и на към коя чужда държава да се наведат за дълбоко темане... А проблемите и нуждите на българското общество и държава? За тях почти нищо. То не беше Митрофанова, Зеленски, евроатлантическа общност, Русия, Киев, Москва и пак същото на обратно...

Срам и позор за целия спектър от чуждопоклонници в парламента, които са много загрижени за Украйна или Русия, за мнението на Брюксел или Вашингтон, но нямат време да седнат и да се разберат за 5-6 неща, които касаят българина. Това не е български Парламент, а някакъв чужд. Унизително е български политици да се карат кой посланик и кой чужденец да бъде или да не бъде на откриването. Унизително е, защото ние не сме нечия чужда губерния или колония, а самостоятелна държава и не може българското управление да се равнява по посолствата на тая или оная държава. 

А за хората кога ще се помисли? За приемане на бюджет, за спешни реформи в енергетиката, за изхранването на населението в условията на една задълбочаваща се война на 200 км. от северната ни граница? За децата и младите семейства кога ще се приемат мерки за подпомагане? За малкия и средния бизнес кога ще намерят време? 

Айде, ако е удобно, между Митрофанова и Зеленски, да вземете да си седнете на седалищата и да помислите за собствените си народ и избиратели!

Източник/ци: Ако е удобно, между Митрофанова и Зеленски да помислите и за собствените си народ - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!