Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Зе, Ми, Зе, Ми,… Партиите забравиха цени, бюджет, народ!

Румен Радев определи поведението на партиите ни като унизително!

Унизително и жалко – така президентът Румен Радев определи поведението на партиите ни, влизащи в състава на 48-то НС. Държавният глава заяви днес, че слуша и все по-малко вярва на ушите си, защото в последните дни политиците ни се занимават с откровени глупости.

Президентът Румен Радев остро порица партиите

„Ще бъдат ли канени посланици на откриването на НС, няма ли да бъдат канени?! Ще идва ли г-жа Елеонора Митрофанова, няма ли да идва?! Ще канят ли президентът Володимир Зеленски да говори във видео връзка, няма ли… Ето това са темите, които занимават главите на нашите политици, а това е срамно и унизително.

Слушам ги, гледам ги и имам ясното усещане, че партиите ни се „бият“, надпреварват се коя първа да загърби проблемите на българите. Нито дума не чух досега за бедността на нацията, за бюджета, за социалната политика, за цените, за защитата на социално слабите хора. Дума не казват за това, за което са избрани. Но имената на Зеленски и Митрофанова се въртят като на развалена плоча“, не скри възмущението си Румен Радев.

Президентът припомни на управляващите ни, че реално ние живеем във време на война и е крайно наложително да го осъзнаят и асимилират. „Трябва да се запитаме как ще защитаваме родното си небе и дали изобщо можем да го направим ако се наложи. Аз знам отговора в този момент, но той не ми харесва. Няма да хареса на никого“, заяви Радев.

Източник/ци: Радев: Зеленски, Митрофанова, Митрофанова, Зеленски… Партиите забравиха цени, бюджет, народ! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!