Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Затова снощи Борисов избяга и се скри от медиите, а неговите хора се държаха, все едно са загубили изборите

Йордан Халачев

Българските семейства вместо досегашните 150-250 лв., ще плащат месечни сметки от 1050 до 1750 лв. Затова!

Трябваше всеки да си помисли и да си направи сметката. По резултатите от вчера личи, че много хора не могат дори да си направят сметката. Това е причината и харвардците и повечето негодници за които гласувахте или не, сега да бягат от властта, като "дявол от тамян". Затова снощи Борисов избяга и се скри от медиите, а неговите хора се държаха, все едно са загубили изборите. И електората на ГЕРБ от раздутата държавна и общинска администрация, също няма да може да си плаща сметките. Затова и Радев "се моли" за редовно правителство. Политическите партии почти напълно загубиха доверието на българите, което видяхме от активността. При тази ситуация ПП да получат 20% е обидно.

 

Питате ме, защо не понасям Урсула, Европейската комисия, харвардските проамерикански натрапници, евроатлантиеските партии и всички псевдо политици?

Ще обясня:

Защото сервилно наведени, ни принудиха от 2023 г. българските домакинства да излязат на свободния пазар за електроенергия. Очевидно по-голямата част от българите не осъзнават какво точно означава това и свободния пазар за електроенергия им звучи, като нещо маловажно, но не е.

Кирил Петков и Асен Василев поеха ангажимент пред Брюксел с Плана за възстановяване и устойчивост. Като необходимо условие да получим и да усвоят "милионите" от ЕС, домакинствата да излязат на свободния пазар за електроенергия. Всички евроатлантически партии с възторг ги подкрепиха. Това означава, че доставчикът на електрическа енергия на домакинствата, крайният снабдител, ще излезе на свободния пазар и няма да купува ток на цена, която КЕВР определя. Не се чудете защо ГЕРБ се ослушваха и не го внасяха-точно затова.

Сметките за ток за битовите потребители ще нараснат шест-седем пъти, при излизане на свободния пазар за електроенергия.

Българските семейства вместо досегашните 150-250 лв. , ще плащат месечни сметки от 1050 до 1750 лв. Затова!

Това е последната кражба от любимата на много българи, "Богата Европа"-кражбата на евтиния ни ток, от социализма, който до момента ви крепи живи. Това ще е краят на подобието ни на държава. Драмите с газа са само прелюдия на предизвестеното самоубийство на България!

В България не само бедните, а дори и хората със средни доходи не могат да си позволят да плащат месечни сметки за ток от 1050 или пък 1750 лв. на свободния пазар за електроенергия.

Средната заплата за страната през юни е 1710 лв. , което след данъци и осигуровки прави 1327 лв.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!