Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg разкри: ГЕРБ се цепи преди вота – Бойко „подстрига” Къдравата Сю, Даниел Митов е аут

Жесток скандал раздира ГЕРБ броени дни преди вота на 2 октомври, издаде гербаджия, очевидец на партийното меле, пред Narod.bg.

Един от претендентите за трона в хунтата – Даниел Митов, познат в редиците като Къдравата Сю, е изпаднал в немилост пред отказващия да се пенсионира Бойко Борисов.

Баце буквално „подстригал” къдриците на бунтовния си заместник заради негова необявена пред ръководството на ГЕРБ среща в Американското посолство, състояла се преди две седмици.

Митов се появил на спявката от името на шайката, но дори не предупредил Бойко за разговора с щатски дипломати. „Шефът научи за предателството и буквално полудя, защото разчете това като знак, че Щатите ще работят с адютанта му, не с него”, категоричен е източникът ни.

Преди ден Бойко беше в Ловеч… Митов „странно“ липсва

Резултатът е плачевен за Даниел Митов – въпреки че тъмносиният фен на Иван Костов и протеже на Меглена Кунева остана водач на листата на хунтата във Варна, Бойко не иска и да чуе за бившия си външен министър в кабинет №2 и го изритал в партийния ъгъл.

Преди дни Буци „освети“ Сандански в компанията на Делян Добрев, къде е Къдравата Сю?

Показателен за раздора е фактът, че Митов не присъства на нито една предизборна седянка за лакърдии, организирана от Бойко. До тартора на хунтата са обичайните заподозрени, но Къдравата Сю отсъства.

Даниел Митов се показа на спявка във Варна, на която Бойко отказал да присъства

Митов се появява на отделни събития във Варна в компанията на пробития Иван Портних, които Борисов дори не удостоява с присъствие. „След тази издънка Къдравата Сю е аут от вътрешния кръг на Бойко”, категоричен е запознатият с драмите източник на Narod.bg.

Източник/ци: Narod.bg разкри: ГЕРБ се цепи преди вота - Бойко „подстрига” Къдравата Сю, Даниел Митов е аут - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!