Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нострадамус предсказал: Чарлз III ще абдикира, незаконен син става крал

Предсказанията на френския ясновидец Мишел дьо Нострадам разпалват общественото въображение от векове. Преди години колегата му – астрологът Марио Рединг, направи зашеметяващо тълкувание за бъдещето на британското кралско семейство и по-специално на сегашния крал Чарлз III.

Според изследователя на стария монах, Нострадамус прогнозира, че управлението на крал Чарлз III може да бъде много кратко и че той скоро ще абдикира. Марио Рединг преосмислил пророчествата на Нострадамус в светлината на текущите събития и предположил, че принц Уилям може да бъде следващият крал.

След преосмисляне на първоначалните прогнози, направени от Нострадамус преди 447 години, астрологът предполага, че „човек, който никога не е очаквал да бъде крал“, ще заеме трона - което води до зашеметяващото твърдение, че това може да се отнася за принц Хари или дори за австралиеца Саймън  Дей, който твърди, че е тайният син на Чарлз и Камила.

Саймън Доранте - Дей твърди, че е незаконен син на краля и Камила

В своята книга, написана през 2005 г., Марио Рединг използва загадъчни стихове на Нострадамус, написани през 1555 година, за да предскаже точно годината на смъртта на Нейно Величество кралицата.

„Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще умре около 2022 г. на около деветдесет и шест години, пет години по-малко от продължителността на живота на нейната майка… и тогава ще настъпи кралят на островите“, уточнява той.

Астрологът продължава да спекулира, че терминът „кралят на островите“, използван в една от пророческите поеми на Нострадамус, означава, че до началото на управлението на крал Чарлз III по-голямата част от Британската общност ще се отцепи, оставяйки кралството ограничено до Британските острови.

„Принц Чарлз ще бъде на седемдесет и четири години през 2022 г., когато поеме трона, но негодуванието, което определена част от британското население изпитва към него след развода му с покойната Даяна, принцесата на Уелс, все още остава“, казва Марио Рединг.

След това той разсъждава, че предвид напредналата възраст на крал Чарлз, общественият натиск ще го принуди да абдикира в полза на принц Уилям. Но във второто издание на книгата си, публикувано през 2006 г., Рединг прави още по-драматично изявление, базирайки се на пророчествата на Нострадамус:

„Чарлз ще бъде заменен от човек, който никога не е очаквал да стане крал."

„Тайният“ син на крал Чарлз III и Камила отново напомни за себе си

Виктор Орбан: Бог остави Елизабет Втора до 96 г., за да се покае, че уби

Източник/ци: Нострадамус предсказал: Чарлз III ще абдикира, незаконен син става крал - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!