Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димитър Байрактаров: Днес още един голям българин показа, че има огромно сърце, което не може да остане безчувствено към бедата, която сполетя хората от селата Слатина, Богдан, Каравелово и Трилистник

Димитър Байрактаров

Днес още един голям българин показа, че има огромно сърце, което не може да остане безчувствено към бедата, която сполетя хората от селата Слатина, Богдан, Каравелово и Трилистник.

Може да бъде изображение с 1 човек и на открито

Знам, че неговата скромност е пословична, но за добрината трябва да се знае. Този човек се казва Иван Денев и е от Велико Търново. Съдбата ме запозна с Иван по много трагичен повод, свързан със загубата на 19-годишният му син Христо. Горд съм, че съдбата ни събра и в каузата за Справедлива България.

Може да бъде изображение с 1 човек и на открито

Иван Денев днес оказа своята помощ на пострадалите хора с дарение от храни и консумативи. Той констатира и липсата на химически тоалетни, която е крайно наложителна в засегнатите от бедствието села.

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на открито

Иване, ти си истински БЪЛГАРИН! Огромни адмирации и към всички знайни и незнайни българи, които се притекоха на помощ на пострадалите хора. Солидарността и съпричастието на българите са живи!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!