Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Заради хора като Борисов реално нямаме държава! Това трябва да са последните му избори!

Румен Радев смята, че Борисов трябва да се оттегли от властта!

Че екс премиерът Бойко Борисов е длъжен да се оттегли от властта, ако му е останала и капка чест, смята Румен Радев. Президентът не приема никак на шега подхвърлените от лидера на ГЕРБ реплики, че ако не спечелят тези избори, то той повече нямало да участва на такива. Напротив – убеден е, че Борисов е грешка и в предстоящия вот.

Президентът Румен Радев хвърли ръкавица на лидера на ГЕРБ

„Заради хора като г-н Борисов и всички, които ръководеха България през последното десетилетие и отгоре, ние реално нямаме държава. Имаме прекрасна, красива страна с богата и славна история, но държава?! Имаме ли държава в пълния смисъл на думата, в която народът да живее нормално и да разчита на честно управление?!

Затова смятам, че тези избори трябва да са последните за Борисов и за много от старите кадри на тази порочна система. Убедени са, че ще спечелят, всеки ден повтарят колко са дали и дават на народа, а не видяхме и един от тях на местата на наводненията.

Къде беше господин Борисов вчера, не го видях нито в Трилистник, нито в Богдан, нито в Каравелово. Защо?! И тук говорим за време на предизборна кампания, когато основната цел на всички кандидати е да покажат на хората, че мислят и ще работят за тях“, озадачен е Румен Радев.

Държавният глава настоява за едно по-сериозно отношение към държавните дела на всички партийни лидери, както и ясен поглед към най-важната тема – наближаването на зимата и проблемите с газа и цените на стоките и услугите.

Източник/ци: Радев: Заради хора като Борисов реално нямаме държава! Това трябва да са последните му избори! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!