Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДБ на протест срещу президента, на който коленичиха и избраха! Събев задължил служителите си да отидат на протеста, обещал им и пари? (СНИМКА)

ДБ на протест срещу президента, на който коленичиха и избраха

„Айде, клошарчета, започваме ги тея“, гласи съобщение разпространяващо призив за участие в протеста.

„Демократична България“ организира протест пред президентството. Протестът е озаглавен "България независима от Газпром". Те се обявиха против възобновяване на преговорите с „Газпром“. Демонстрантите настояват да не се подписват нови споразумения с руската енергийна компания за доставки на втечнен газ.

Ivelin Nikolov

Щях да призная, че наистина им пука, ако бяха протестирали със същото послание срещу кабинета „Петков“, който завъртя руския газ през руски посредници, а ни баламосваше, че работи за диверсификация.

Но пък.. Това все пак са ДБ. Те излязоха на митинг да искат оръжие за Украйна, а гласуваха заедно с Нинова против изпращането му.

Като казах Нинова.. ДБ не излезе нито веднъж на протест срещу БСП, която не е спирала да настоява за "Газпром", дори когато беше в коалиция с Христо и Атанас.

По същото време и на същото място имаше и друг протест срещу смяната на 25 областни управители, на ръководителите на НАП и на АМ „Митници“.

Фирмата на бившия транспортен министър Николай Събев организира и плаща на служителите си, за да протестират снощи пред президентството. За подобна акция става ясно от снимка на съобщение, за което се твърди, че е пуснато в чат на „Еконт“. Фотосът се разпространява в социалните мрежи.

ФейсбукФейсбук

На латиница е написано:

„Колеги, довечера всички пред президентството. Ще се плаща извънреден труд. Участието е задължително“.

Не е ясна автентичността на съобщението, но текста му предизвика бурни реакции в мрежата.

 „Дано ви зачетат като трудов стаж“; „Този дето ще плаща извънреден труд, каква ви печалба го очаква?“; „Абсолютно спонтанен протест, хаха“, са част от коментарите.

Източник/ци: Протести пред президентството - Tribune.bg

Събев задължил служителите си да отидат на протеста пред президентството, обещал им и пари? - Tribune.bg

ДБ с протест срещу Радев: Айде, клошарчета, започваме ги и тея - Tribune.bg

ДБ излизат на протест срещу президента, на който коленичиха и избраха - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!