Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как може да се обадиш на бащата на пленен войник и да му обясняваш, че сега ще убиеш сина му? Еми майната Ви бандеровска

No photo description available.

Vassil Kendov: Хора, следя както ¿-кр@ ин ските така и руските канали в Telegram. Днес от един от каналите препратиха към друг ¿-кр@ ин ски канал в Телеграм. Съвсем умишлено няма да кажа кой е.

Еми грозна работа. Това не е човешко! Показват само клипчета и снимки с пленени и мъртви руски войници. Не е ясно дали са такива или всичко е пропаганда, но няма значение.

Така се държат с тях или по-точно прокламират такова държание с военноплениците, че започвам да ставам толерантен към руските войски в ¿-кр@й н@ – честно! Ами съжалявам, но не е човешко това. И ще има физическо прочистване на един етап – да знаете, И няма да ми е жал. То бива, то може ама 21-ви век сме бе хора.

Как може да се обадиш на бащата на пленен войник и да му обясняваш, че сега ще убиеш сина му? Еми майната Ви бандеровска. Ай сиктир!

И да питам хората с ¿-кр@ ин ски флагове – с тези ли се асоциирате? Ако не, как точно се дистанцирате?
После аз съм бил путинист – wtf?!?

---

Vassil Kendov: Рзбрах защо е трудно за някои да разберат защо към пленените войници от двете стани трябва да се отнасят без издевателства и унижение.

Ами то повечето коментатори не са били в казарма Не им е ясно, че пленниците не са там по собствена воля, нито им плащат. Там са защото са длъжни да са там и защото отбиват военната си служба. Ако не се подчинят отиват в затвора. РУСКИ или съответно ¿-кр@ ин СКИ ЗАТВОР!

Вместо да се кефят, че са се предали, те мотивират всеки следващ да се бие до смърт. А това май ще вдигне залога още повече.

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!