Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Щерката на Баш Майстора нападна Хазарта: Ице, изигра ни всичките!

Щерката на Баш Майстора нападна Хазарта: Ице, изигра ни всичките!

Веси Господинова - дъщерята на една от емблематичните фигури в нашето кино - Кирил Господинов, прославил се с ролята си на Баш Майстора, и на починалата миналата пролет от Ковид-19 театроведка проф. Мирослава Кортенска, нападна остро депутата Христо Петров.

Наследничката на Баш Майстора, която наскоро издаде книга за своя баща, се изказа остро за действията и позицията на Хазарта. Тя заяви, че преди го е слушала с удоволствие, но сега нещата са се променили и за това е виновен само рапърът. Ето какво сподели в профила си във Фейсбук Веси Господинова:

"Нещо ме човърка и нямам мира... Ицо Хазарта, за какво ги живяхме тия 90-те години, бе, брат?! А и след всички гадости оцеляхме. Ти, братле, ми звучеше в ушите десетилетия.

Не те приемам, Ице, и мисля, че ни изигра всички през 90-те...

Какъв си ти, бе, бате? Детето ти живее с друга жена повече от седем години без право да види или чуе собственат си майка. Това е причината да те няма вече в ушите и в сърцето ми, защото съм майка!

Искам да напусна тази територия за живеене, защото ти, бате (с малка буква), няма как да ми накривиш феса и да знам, че си...

Напускам... скоро!

С обич, Веска". 

Източник/ци: Щерката на Баш Майстора нападна Хазарта: Ице, изигра ни всичките! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!