Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

borisov-borislava

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря!

Много деца растат без баща, но е жалко, когато бащата се срамува от собствената си плът и кръв. Такъв е случаят с Бойко Борисов и аферата му с Борислава Йовчева.

Мис България 2001 Ивайла Бакалова, която е гадже на един от враговете на Борисов – Веселин Денков, официално разкри, че дъщерята на Мис Бикини е от лидера на ГЕРБ, писа Eurocom.bg.

Бакалова оповести това като 100%-ва истина. Тя се е срещнала с Борислава в Дубай. Там бившата моделка на бельо се е преместила с детето си след разразяването на скандала дали детето е от Борисов. Искала е информация за живота в Дубай и особено за живота на една самотна майка.

Бойко Борисов не иска да признае детето на Борислава Йовчева

Йовчева е разкрила пред Бакалова, че дъщеря й Ема носи нейната фамилия и официално се води без баща. Това е така поради факта, че таткото на Ема е много известен човек и не бива да му се разгласява името.

Излиза, че Борисов няма доблестта и смелостта да признае собственото си дете. Няма оправдание за подобно деяние, но според приближения до него кръг той не може да си позволи да каже истината, защото ще бъде сериозно злепоставен и това може да бъде краят на политическата му кариера.

За аферата между Борисов и Борислава се говори още откакто бе открита от испанските власти огромната къща с неясен произход в Барселона. Тогава се разбра и че Мис Бикини има дете, родено през 2012 г. Счита се, че с тях са живели и родителите им.

След скандала очевидно Борислава е избягала с Ема в Дубай. Там се е засякла с Ивайла Бакалова и й е споделила, че бившият премиер не иска да признае дъщеря й.

„Няма да призная това дете, няма как, ще ме съсипе това“, отсякъл Борисов пред майката на второто му дете.

Източник/ци: Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!