Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Дежурния по плаца“ Маджо. А защо в списъка ги няма братя Бобокови и покрай Държавния резерв?


Неокомунистическите престъпници: Младен Михалев - Маджо
Неокомунистическите престъпници: Атанас и Пламен Бобокови

Вчера до пощата на АФЕРА се получи следното писмо, което е изпратено и до редица други медии. Подписано е от „Иван Иванов“, което си значи – анонимно.

АФЕРА изпрати въпрос до въпросния „Иван Иванов“ коя точно фирма визира на Младен Михалев – Маджо, която била сключила сделка с Държавния резерв няколко дни преди Кирил Петков да извади фамозния си списък от Гугъл, в който присъства и Маджо, но отговор не последва.

Днес сайта „Биволъ“ възоснова на същото това писъмце прави „велико разследване“, като към писъмцето закача претоплени баници със сделки и фирми на Маджо от … 2021 година, т.е. една година назад, вместо да разследва текущата сделка, за която пише „Иван Иванов“ – от преди седмица тази 2022 година.

Ето го и писмото изпратено до АФЕРА  и до куп още медии:

До КПКОНПИ и всички медии твърдящи, че са независими

Дами и Господа,

Пиша ви анонимно, защото ме е страх за живота ми, и да не изгубя работата си. Аз съм дългогодишен служител на Държавния резерв.

Във последните дни, станахме свидетели на упреци, от страна на министър председателя Кирил Петков, относно списък с престъпни лица. Като доста споменавано лице, беше това на Младен Михалев – Маджо.

Искам да ви информирам, че само няколко дни, преди официалното изявление и хвърляне на публично обвинение, фирмата на господин Михалев сключи сделка с държавният резерв на стойност над 70,000,000лева, на цена доста под пазарната – а именно над 150 лева на 1000 литра. Сделката беше за количество над 33хил тона, и това оставя печалба между 4 и 5 милиона лева.

В период на енергийна криза, и когато цените за крайните потребители стават непосилни, именно обвиненият от премиера е единствен участник и без конкуренция печели.

Имам няколко въпроса към вас:

Дали е възможно, Кирил Петков да не знае за държавна сделка с изключително големи размери?

Как се получава така, че никоя друга компания не е допусната до търга и защо?

Каква е била себестойността на това гориво, и дали то не е могло да спомогне за намаляне на цените на крайните потребители?

… или просто цялата тази история е с цел да се хвърли прах в очите на бедния български гражданин…

За сведение както на въпросния „Иван Иванов“, така и на „Биволъ“, лично на нас ни писна от тъпия манипулативен пиниз с „дежурния по плаца“ Младен Михалев – Маджо. Живота ни мина с Маджо, Таки и така нататък дежурните заподозрени.  Кой какво прави – ако Маджо не е в някой списък, или в нечия сделка, значи и живот няма, братче.

Иначе сериозно! – отклоняването на вниманието с Младен Михалев – Маджо за сметка на едни хлъзгави, но СЕГА /!!!/ АКТУАЛНИ ЗАДКУЛИСНИ БРОКЕРИ НА ТЪРГОВИЯ С ВЛАСТ И БИЗНЕС, се нарича манипулация.

Като става дума за Държавния резерв и сделките, и търговете покрай него, освен, че очевадно Бойко Рашков се е подиграл с шефа си премиера Киро, неказвайки му, че „МихаЙлев И Маджо“, както се изрази Кирил Петков, хем е в списък с „престъпници“, хем бил направил сделка дни преди списъка с Държавния резерв, „Просто/то/ Киро да попита шефа си на МВР – КОИ всъщност дирижират задкулисно сделките и бизнес врътките с Държавния резерв. И защо на Просто/то/ Киро не са му подадени имената на тези КОИ, за да ги сложи и тях в списъка.

Тези лица братята Бобокови ли са?

Цяла София знае ли дали през братята Бобокови не минава задкулисно лобизма и пласмента към Държавния резерв?

Братя Бобокови близки ли са до ментора на Просто/то/ Киро Румен Радев и Кръга на Радев от копринковци и узуновци?

Бойко Рашков защо си бърка в носа и досега не е спретнал акция по задкулисните срещи – как се „оправя“ бизнес с Държавния резерв от КОИ?

А Бойко Рашков близък ли е с Бобокови?

Селския манипулативен пиниз с дъвката „Маджо“, която трябва да прикрие истинските Играчи, които СЕГА при ТАЗИ ВЛАСТ разпределят парчетата от баницата И от Държавния резерв е за безпросветното ехале.

Що бе, Киро & Рашков, в списъка ви ги няма Бобокови?

Щото са новите КОИ ли на новите „синергични“ Лапачи?

Доколкото си спомняме не Маджо е обвиняем, а точно Бобокови, ама понеже са „радеви“ и въртят хавата ги няма в списъка…

Afera.bg

Държавният резерв търгува ударно с горива с фирми около Маджо – СДЕЛКИТЕ СА ЗА ПОНЕ 56 МЛН. ЛВ.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | „ДЕЖУРНИЯ ПО ПЛАЦА“ МАДЖО. А ЗАЩО В СПИСЪКА ГИ НЯМА БРАТЯ БОБОКОВИ И ПОКРАЙ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!