Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Задават ли се избори? Жената на Сидеров: Опитаха се да убият Волен

Кадри: Youtube, Телевизия "Алфа"

Екшън с Волен Сидеров в центъра на София.

Волен обикаля с мегафона, а жена му обяснява пред репортер на телевизията му Алфа, че е имало опит за убийството му.

"Атака" внесе сигнал в прокуратурата за опит за убийство срещу Волен Сидеров. Става дума за случай през 2015 г., когато, по думите на Деница Сидерова, униформен служител е душил лидера на партията.

"Идваме като обикновени граждани и пускаме сигнал до главния прокурор Иван Гешев. На 25 октомври 2015 г. във фоайето на НАТФИЗ старши комисар Борислав Муеров направи опит да удуши народния представител и председател на парламентарната група на "Атака" Волен Сидеров. Муеров беше хванал в продължение на минути в смъртоносна хватка през гушата Сидеров, застрашавайки живота му. Той превиши правата си, наруши закона за МВР и направи опит за убийство. Единствените цивилни по това вре бяхме аз и Волен Сидеров, заобиколени от 30 униформени. Моля, вземете съответните мерки съобразно вашата компетентност. Да бъде санкциониран и да му бъде повдигнато обвинение на Борислав Муеров за предумишлено убийство на Сидеров. До три дни настояваме да ни информирате какви мерки са взети. Прилагаме и снимки", каза Сидерова пред телевизия "Алфа".

Пред Съдебната палата пък самият Сидеров попита полицаи за спряна кола на място, където е забранено паркирането. Той потърси отговори от униформените защо са там и защо не санкционират автомобила, на което получи отговор, че това е отговорност на "Пътна полиция".

Източник/ци: Petel.bg - новини - Жената на Сидеров: Опитаха се да убият Волен

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!