Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков отсече: Гешев ни дава „главата“ на Борисов, или изгаря заедно с него!

Кирил Петков заяви, че главният прокурор вече не е никой!

Премиерът Кирил Петков заяви на всеослушание, че главният прокурор Иван Гешев вече не е никой. Да, той все още заема длъжността, но оттук нататък да не си и помисля, че само Бог е над него и има правото да си разиграва кончето, както му скимне.

Кирил Петков категоричен – или, или!

Решението вчера на Конституционния съд удовлетвори премиера Петков като вече правосъдният министър има пълните права да внася искания към ВСС (Висшия съдебен съвет). По този начин се сложи край и то категоричен, на своеволията и безчинствата на Иван Гешев по времето на Борисов.

Точно това се е заел да оправи министър-председателят Кирил Петков. Той обяви, че има списък с 19 души, воден от екс премиера Бойко Борисов, които ще бъдат дадени и обвинени от прокуратурата. Престъпленията и нарушенията им са безброй като данни за това има навсякъде, дори и в Гугъл.

„Държим ВСС да си изпълни задачите и отговорностите по Конституция, или да отговори защо е прикривал и още прикрива престъпници. Гешев ще ни даде „главата“ на Борисов, или ще изгори заедно с него. Няма друга възможност.

Всички, дори децата, знаят за пачките, кюлчетата, Мата Хари. Лично Борисов заяви, че знае коя е, а прокуратурата до момента нехае. Как е възможно?! Това приключва тук и сега“, отсече Кирил Петков, пише infoteka.bg.

Източник/ци: Кирил Петков отсече: Гешев ни дава „главата“ на Борисов, или изгаря заедно с него! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!