Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съпругата на убития пастир в село Антон: Не е човешко, оставят 11-месечно бебенце сираче – "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено

кадър bTV

Съпругата на убития пастир в с. Антон разказа пред bTV, че съпругът ѝ е поискал 50 лева от работодателя си по телефона, след това излязъл и повече не се прибрал. В късните часове в неделя е подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние.

Починалият е на 28 години и е пастир. Той е намерен на улицата, а по тялото му е имало видими следи от побой.

"Тук ме спря патрулката и ми каза: Иван е свършил курса и аз попитах: Как така е свършил курса - и той: Иван лежи там мъртъв. Това за мен не е човешко, не е човешко. Оставят едно 11-месечно бебенце сираче", каза съпругата на убития. От прокуратурата съобщиха за bTV, че за убийството е задържан за 72 часа неговият работодател - Дончо Петров, а днес е задържан и брат му Красимир. Още един пастир, който е живял с Иван, е в неизвестност.

Баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

Източник/ци: Petel.bg - новини - Съпругата на убития пастир в село Антон: Не е човешко, оставят 11-месечно бебенце сираче

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!