Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Млада "надежда" на Каракачанов "изби рибата" в "Стани богат" (ВИДЕО)

Млада 'надежда' на Каракачанов 'изби рибата' в 'Стани богат' (ВИДЕО)

Йоана Мангезова влезе в социалните мрежи с култовото "сатурнов натюрморт" като ново определение за дупки по пътищата

Кандидатка за политик от младежката организация на ВМРО "изби рибата" в петъчното издание на предаването за знания "Стани богат" и влезе в социалните мрежи с ново определение за инфраструктурните проблеми или иначе казано дупките по пътищата.

Вместо да отговори с всеизвестното съчетание "лунен пейзаж", 24-годишната Йоана Мангезова обяви, че повече й допада определението да е "Сатурнов натюрморт" и така роди нов жаргонен израз за единица глупост поне за следващите няколко седмици в мрежата. 

Шокираният от тоталната липса на обща култура водещ Михаил Билалов не скри почудата си как това е възможно да се случи на стола на богатството и се пошегува във фейсбук профила си със снимка, че се е опитал да обясни на колегите си що за значение има сатурновият натюрморт, но не е успял. 

Клетата участничка с претенции да е завършила геология не къде да е, а в ГГФ на Софийския университет, се оказа активна симпатизантка на ВМРО. Младата "надежда" на Красимир Каракачанов е деен застъпник и и наблюдател на вота от квотите на националистите в София, още откакто е навършила пълнолетие, разкриват справките на ЦИК. 

Дъщерята на столичен полицай е и известна в снимковата платформа "Инстаграм", където приятелите й надали подозират, че е притежателка на едва няколко неврона, вероятно недостатъчни да каже що е то луминесцентно датиране...

Източник/ци: Млада "надежда" на Каракачанов "изби рибата" в "Стани богат" (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!