Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видео в Ютюб с над 13 400 гледания: "Министър-председателят на България - "уважаван бизнесмен" или измамник?"

В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В политиката също е така.

Видео в Ютюб с над 13 400 гледания: 'Министър-председателят на България - 'уважаван бизнесмен' или измамник?'

Премиерът Кирил Петков, както е известно, е състоятелен производител на хранителни добавки. Той предлага веганския пробиотик "ПроВиотик", произведен на основата на бактерията "Лактобацилус Булгарикус", но не от мляко, а от сок от моркови. В сайта им, лечебно чудо, е представено като иновативен биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, съвместно с лекари от ИСУЛ и дори се ползва от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил фен на продукта.  

Историята за Опра Уинфри беше разказана в телевизията на Слави Трифонов лично от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое разследване по темата, за което "Труд" вече писа.

Сега в интернет набира популярност видео, озаглавено "Министър-председателят на България - "уважаван бизнесмен" или измамник?", в което се разказва повече за намесата на името на Опра, както и за продуктите, продавани от компанията на Петков и баща му. Само за две седмици видеоклипът, повдигащ интересни въпроси, е събрал над 13 400 гледания.

"Единствената национална медия от малкото, осмелили се да се докоснат до темата, в. "Труд", беше щурмуван от властите и временно затворен малко след изборите. В безпрецедентен акт срещу свободна медия", посочват авторите на клипа в коментарната част под публикацията си.

Източник: "Труд"

Източник/ци: Видео в Ютюб с над 13 400 гледания: Министър-председателят на България - уважаван бизнесмен или измамник? | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!