Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев изригна: Русия не иска да пускаме макетата в ЕС, а и не бива!

Богомил Бонев твърдо против влизането на Македония в ЕС на този етап!

На този етап Македония не бива да влиза в Европейския съюз, убеден е бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Съпругът на депутатката от БСП и певица Нона Йотова подкрепя становището на Русия по казуса.

Богомил Бонев

Богомил Бонев е против влизането на Македония в ЕС

„Русия не иска това да става. Не иска да пускаме скапаните макета в Европейския съюз, но и са прави. Не бива да го правим. И не, защото така желае Путин, примерно, а защото трябва да знаем, че югозападните българи са под пряко сръбско влияние. И това е геополитика, нищо повече“, заяви Богомил Бонев в профила си.

Той коментира и скандалния руски филм, който разбуни духовете преди Нова година и в който Македония беше представена като едва ли не куртурна столица на славянството и православието.

Бонев е убеден, че това е чиста провокация от страна на Русия и се чуди как никой не може да се усети защо именно руското посолство в Скопие реши да го промотира.

„Стигна се дотам, че се наложи посолството на Русия в София да се разграничи официално от това в Скопие. Ама мислете, бе! Мислете!“, коментира Богомил Бонев.

Източник/ци: Богомил Бонев изригна: Русия не иска да пускаме скапаните макета в ЕС, а и не бива! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!