Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов към властта: Каква промяна? Всичко ви е надолу (НА ЖИВО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра структурите на партията в Силистра, където бяха повдигнати и дискутирани важни социални въпроси. Бившият премиер отговори на въпроси, зададени от хора от партията. Той се обърна към новата власт: "Каква промяна? Всичко, с което се захванете, е надолу. Битка за постове и агенции..."  

Борисов отново изказа съболезнования за смъртта на съпругата на общинския съветник Бедрос Пехливанян. Помня когато имаше подобни престъпления, се чудеха как да извлекат политически дивиденти срещу нас. Представяте ли си това да се беше случило с общински ръководител на БСП, ПП? .Каква новина, какви коментари, какво щеше да бъде, попита Борисов.

Това е голяма човешка трагедия, отново повтори той. 

Почти всеки ден убийства, грабежи, телефонни измамници, обобщи Борисов. 

Според него, за високите цени на тока и газа се търси оправдание с високите цени в Европа. 

Когато миграционната криза заля цяла Европа, в България имаше нула миграция, ние как се справихме?, попита риторично Борисов.

Имаше газ, горива, на най-ниските цени, а тогава те са били скъпи, припомни той. Още юни трябваше да се намеси правителството, върна се назад Борисов.

Тоъкт бил скъп. Горивото в АЕЦ Козлодуй платено ли е, работните заплати също. Въглищата в Парижкия басейн Запатите на работници и миньори повишили ли са се? Не са., изброи Борисов. И попита - къде отиват тези пари?

Борисов засегна и темата за заразените с Ковид. Има над 11 000 заразени, първи сме по смъртност в света месеци наред, разгневи се Борисов.

България е на първо мяго в ЕВропа по наличие на шистов газ, тая тема трябва да я отворим, каза той.

И се възмути от цените на горивата: "Нафтата гони 3 лева. При мен имаше протести за 10 стотинки разходи Нафтата бие бензина, погледнете.", каза Борисов.

Един от повдигнатите въпроси на форума бе за магистрала "Хемус" - кога ще бъде завършена и с какви средства. 

Друга важна тема са пенсионерите и тежкото им състояние заради скъпите вода, ток и парно. "С пенсионерите се заиграват, хората останаха разочаровани и объркани", заяви човек от местните структури на ГЕРБ. 

Каква промяна? Всичко ви е надолу. Битка за постове и агенции. 

Източник/ци: Борисов към властта: Каква промяна? Всичко ви е надолу (НА ЖИВО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!