Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Виктор Орбан

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан!

Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на Виктор Орбан. „Лошото момче“ на Европейския съюз не спира да доказва, че единственото, което го вълнува, е доброто на народа му. Без да го е еня кой какво ще каже отвън.

Виктор Орбан няма равен като управник

Последното решение на Орбан, заради което милиони му целуват ръка, е да замрази цените на основните хранителни продукти. В рамките на три месеца (до новите парламентарни избори в страната), а по всяка вероятност и след тях, стоките ще останат непокътнати ценово.

Нещо повече – цените не само няма да се вдигат, но от февруари трябва да спаднат. И да се върнат на старите цени от септември-октомври миналата година.

Става дума за продукти като олио, захар, свински бут, брашно, пилешко месо и мляко. Това обаче далеч не е всичко като се има предвид, че още от месец ноември Виктор Орбан наложи и таван за цените на тока, ипотеките и горивата, предава btvnovinite.bg.

Премиерът на Унгария е категоричен, че в тази тежка икономическа криза и жестоките последици от пандемията за всяко едно домакинство, това е най-малкото, което може да се направи. Адмирации за такъв управник!

Източник/ци: Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!