Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg пита защо реве Илиана? Раева получила помещение на "Спартак" за 1000 лв., преотдава го за 15 бона!

Lupa.bg пита защо реве Илиана? Раева получила помещение на 'Спартак' за 1000 лв., преотдава го за 15 бона!

Илиана Раева допреди няколко дни беше от най-големите критици на новия министър на спорта Радостин Василев. Тя нададе вой, след като юристът отправи обвинения за привилегии, касаещи художествената гимнастика и заяви ясно, че повече федерации няма да получават пари срещу телефонно обаждане, а по каналния ред. Оказа се, че г-жа Раева е получила помещение за фитнес на територията на столичния басейн "Спартак", за което плаща 1 000 лева наем на месец, но... го преотдава за 15 000, научи Lupa.bg.

След като Василев обяви, че ще изисква голяма ревизия на всички федерации и за разходваните средства от тях, Раева беше първата, която въстана, използвайки мъжа си Наско Сираков и Левски като оръжие срещу новия министър.

Журналистите й стояха мирно, когато тя им задаваше въпроси дали това е така, дали е редно и преподаваше морал. Позволи си и скандално поведение на една от пресконференциите на Василев, а след това, след телефонно обаждане, двамата привидно заровиха томахавката.

За разговора призна и Бойко Борисов, като се оказа впоследствие, че именно бившият премиер е съдействал помещението на "Спартак" да й бъде дадено срещу скромната сума. Това действие е извършено и по време на управлението на бившия министър на спорта - Красен Кралев, който постоянно твърди наляво и надясно, че по негово време е направено толкова много за спорта.

За клуба си по художествена гимнастика Илиана Раева получаваше и редовно добри суми от благодетеля на ЦСКА Гриша Ганчев, за който е публична тайна, че е много близък с мъжа й Наско Сираков.

Източник/ци: Lupa.bg пита защо реве Илиана? Раева получила помещение на "Спартак" за 1000 лв., преотдава го за 15 бона! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!