Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Кабинетът пада! Ето сценария на ГЕРБ и ДПС

Трагична новина за всички българи, които се надяваха на някаква промяна след падането от власт на Бойко Борисов. Източник на Narod.bg от върховете на държавата алармира, че завера на ГЕРБ и ДПС в съучастие с „Възраждане” и част от депутатите на „Има такъв народ” ще опита да свали кабинета на Кирил Петков с вот на недоверие. И, за съжаление, шансът на заговорниците да успеят е много голям.

Заверата вече е в ход – в близките дни ГЕРБ-ДПС ще поискат вот на недоверие към кабинета „Петков” с аргумент скъпият ток и тяхната „загриженост” за липсващите компенсации към бизнеса. В потвърждение на нашата новина преди минути ГЕРБ трасираха идеята, след като парламентарната група на хунтата излезе с остра декларация в НС срещу управляващото мнозинство и бездействието им по отношение… цената на електроенергията и мерките за помощ на бизнеса.

Това пътят, по която мафията иска отново да се върне на власт – вот на недоверие за скъпия ток, който ще бъде обявен в близките дни. Пучът, обаче, ще получи явна подкрепа и от Костя Копейкин и задкулисна от Слави Трифонов, за се стигне до падане на правителството, издаде информаторът на Narod.bg.

В случая президентът Румен Радев трябва да даде мандат на втората сила след „Продължаваме промяната” – ГЕРБ.

Договорката е същите политически играчи да сформират нов мафиотски кабинет, маскиран като „експертно правителство за национално спасение”, което ще събере 121 депутати и ще формира ново правителство, но премиер няма да е Бойко Борисов, а негова кукла на конци.

Тук ролята на „златен пръст”, която в миналото изигра Волен Сидеров, ще е поверена на Слави Трифонов с неговите уж отцепили се народни представители, които искат и ще подкрепят „кабинет на спасението”.

Трикът на Дългия е, че той официално ще е против такъв развой на събитията, за да остане чист в очите на народа.

Ето и простата сметка:

„Продължаваме промяната“ има 67 депутати, ГЕРБ-СДС са с 59, ДПС с 34 депутати, БСП – 26 депутати, „Има такъв народ“ – 25, „Демократична България“ – 16 и „Възраждане“ с 13 народни представители.

За да успее заверата на шайката, трябва да се формира извратена коалиция между Бойко, Доган, Слави и Костя Копейкин.

Всеки един от тях ще си намери повод да прегърне останалите – ГЕРБ и ДПС с мотив за скъпия ток, който бутна първия кабинет на Мутрата, Копейкин ще извади от ръкава „медицинския фашизъм”, а Слави, който привидно ще е против, прелива депутати, които ще бъдат уж отцепници от парламентарната му група.

Така калкулацията е следната: 59 (ГЕРБ) + 34 (ДПС) +25 (ИТН) + 13 („Възраждане“) – общо 131 депутати, десет повече от нужното.

Именно тук ще се намеси интригантът Слави Трифонов, който за пред тв камерите ще е против схемата, но „случайно” част от неговите народни избраници ще станат независими и ще се влеят в заверата, за да съберат нужните 121 или малко повече, обясни информаторът на Narod.bg.

Така се очаква много скоро да имаме четвърти кабинет на мафията ГЕРБ-ДПС, който да стопира всички идеи за реформи и да върне на власт некадърните си калинки, за да продължи грабежът по формата на „правителство на националното спасение”, отсече източникът на Narod.bg.

Източник/ци: ТРАГЕДИЯ в Narod.bg: Кабинетът пада! Ето сценария на ГЕРБ и ДПС - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!