Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Дойде време да проверим как работи правовата държава!

May be an image of one or more people

Дойде време да проверим как работи правовата държава! 

Според установените правила, ако едно дете в клас бъде диагнтостицирано с Ковид, целия клас се карантинира. Не така стоят, обаче, нещата с лицата упражняващи власт, защото след случая в КСНС при Президента и диагностицирането на председателя на парламента с Ковид, нашите управници щели “да мислят какво да правят”.

И какво точно ще мислят, като трябва просто да изпълнят собствените си разпоредби? Да усетят как се чувстват гражданите и защо искат отмяна на зеления сертификат.

Впрочем, въпросния зелен сертификат на участниците в КСНС предпази ли ги? Защити ли ги от инфекцията и направи ли ги неприносители на зараза?

Не, разбира се! Не само са заразни, а и разпространяват заразата с пълна пара. И падат като круши, ей тъй както са инжектирани и никак не е им е леко. Голям процент умират ваксинирани, но това се крие. 

И така. Всички участници в КСНС под карантина, веднага! 

Същото се отнася за техните семейства, работна среда и приятелски кръгове. На практика – затваряне на цялото Народно събрание в което работи климатик и върти въздуха който вдиша и издиша председателя на парламента, затваряне на Президентството, защото и там е същата заразена среда, под карантина и цялото НСО, защото служителите от охраната на председателя на парламента са били в контакт с него и с всичките си колеги в сградата на НСО, както и всички депутати в НС защото са били в климатизираната сграда където се върти един и същ въздух. Това трябва да се случи, както е за всички деца в училищната среда! И за нас, които се опитваме да работим и издържаме с минимални средства семействата си. Като жерви на глупавите си невежи и първобитни управници. 

Ако не се случи горното – няма върховенство на закона. 

Николай Марков - Posts | Facebook

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!