Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гешев предава Борисов, но Бойко Рашков е безкомпромисен – и двамата отиват в затвора!

Гешев предава Борисов, но Бойко Рашков е безкомпромисен - и двамата отиват в затвора!

Бойко Рашков няма да спаси Гешев, за да закопчае Борисов!

И Гешев, и Борисов зад решетките

Вътрешният министър Бойко Рашков е решен на всичко да накаже всички участници в престъпните схеми на българския политически живот през последните години. Той няма да прави никакви компромиси и изключения.

Главният прокурор Иван Гешев досега беше “чадърът”, който пазеше Бойко Борисов от съд и затвор. Самият Гешев обаче вече попада под ударите на новата власт и това го кара да преосмисли ситуацията. Вече съществува реална “опасност” Гешев да предаде Борисов, за да спаси кожата си.

Обвинител номер едно на България загатна за нещо подобно, като увери Елена Йончева, че ще й съдейства за разследването относно златото и еврото в спалнята на Борисов. Това ще бъде спасителният пояс на Гешев.

Бойко Рашков иска главите на Иван Гешев и Бойко Борисов

Нищо подобно обаче не мисли шефът на МВР. Бойко Рашков е категоричен, че ще “закопчае” и Борисов, и Гешев, а това ще стане чрез разобличаването им по скандалната сделка за АМ “Хемус”, където са източени 80 млн. лв., писа Netvesti.com.

Лидерът на ГЕРБ вече бе повикан от МВР за разпит. Остава и главният прокурор да последва съдбата му, което ще е върхът на унижението за него.

Иван Гешев и Бойко Борисов са стари познайници още от младежките си години. Дори се говори, че са приятели, а неотдавна главният прокурор бе уловен да си чати с пиара на ГЕРБ Севда Арнаудова.

Източник/ци: Гешев предава Борисов, но Бойко Рашков е безкомпромисен - и двамата отиват в затвора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!