Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хванаха Любен Дилов (син) и Лъчо “Мозъка” в полет от Инстанбул през работно време

May be an image of 5 people and indoor

Адвокат Полина Велчева от Демократична България засне депутатите от ГЕРБ Любен Дилов-син и Лъчезар Иванов като твърди, че кадрите са докато чакат за полет от Истанбул до София в работно време. Тя публикува снимките във фейсбук страницата си.

Ето какво написа към фотосите тя:

"Борисов нареди на депутати си да отсъстват само при “смъртен случай, развод и сватба”. Днес 05.01.2022г. е работен ден за НС и се чудя Любен Дилов (син) и Лъчо “Мозъка” по какъв повод са били на полета от Истанбул до София през работно време …. Чл.13 от Правилника на НС постановя, че при неоправдано отсъствие от пленарно заседание на народния представител се прави удръжка от дневното му възнаграждение …. Без да мога да го изчисля с точност е около 300лв на ден!! (Без да знам дали са членове на комисии, а от заплата от 4800лв.) … въпросът ми е - тези приблизително 600лв. днес, който платихме като заплати на двамата депутати от нашите пари ли са ? Защо не изпълняват на Борисов нарежданията да ходят в НС??? Защо ние позволяваме всичко това ???"

Източник/ци: Petel.bg - новини - Адвокат от ДБ засне Любен Дилов-син и Лъчезар Иванов на полет от Истанбул в работно време

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!