Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Турбоскандал за ЧНГ: Кирил Петков "цензурира" Бареков?

Турбоскандал за ЧНГ: Кирил Петков 'цензурира' Бареков?

Получавам неграмотни съобщения от премиера да спра да го громя, твърди журналистът, обвиниха го, че блъфира

Грандиозен фейсбук скандал предизвика журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков в навечерието на новата 2022-а с твърдение, че не кой да е, а лично премиерът Кирил Петков му налагал цензура при това чрез лични съобщения, пратени му в популярна платформа за интернет обаждания. 

На 31 декември Бареков публикува скрийншотове от чатовете, като според него или Петков лично ги е писал, или пиарите му са виновни за опита да бъде запушена устата му. Ексдепутатът е известен като основен критик и на министър-председателя, и на целия проект "Продължаваме промяната", откакто той се роди миналия септември. 

"Приятели, има ли някой от Вас телефона на "най-достъпния до народа" премиер Кирил Петков??? Получих това на телефона си и искам лично да му пиша. Чувам, че джиткал без охрана по жълтите павета и "не вдигал "на олигарси , ама аз съм "никой", като повечето му поданици, и би трябвало на нас да вдига. Никой от мен запитаните му няма телефона, а ми е неудобно да звъня сега на Иво и Галя Прокопиеви, които му го имат.

На Борисов всеки му звънеше, ама новият месия е по-потаен изглежда. Нали твърди, че от 2006 е в България, искам само да питам къде е бил 2013 при Костинброд и при първите протести срещу Дянков, ГЕРБ и сметките за ток", написа Бареков във фейсбук. Но част от последователите му се усъмниха, че такъв чат всъщност няма и самият Бареков го е инсценирал с помощта на малко обработка на снимките. 

На същото мнение е и известният политолог доц. Стойчо Стойчев, който не жали "Промяната", но този път също смята, че Бареков блъфира. 

Източник/ци: Турбоскандал за ЧНГ: Кирил Петков "цензурира" Бареков? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!