Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Радев ще мечтае за отминалите времена, в които аз бях премиер

Борисов: Радев ще мечтае за отминалите времена, в които аз бях премиер

Кадър: Булфото и Б.Борисов

Поредна порция бисери от бившия премиер Бойко Борисов на днешната извънредна пресконференция:

Той апелира за свикване на извънредно заседание на парламента, за да бъде отменен мораториумът върху цените на тока и парното и да бъде компенсиран справедливо бизнесът.

,,Радев е такъв популист, че може да каже всичко, ще дойде време да мечтае за времената, в които аз бях премиер, той беше президент. Това всичко се трупа на неговата сметка. Като станем президентска република, тогава ще е важно какво казва този орган. Сега има премиер, министри на енергетиката, съветници. На мен ми правиха февруарски протест за цената на тока с 12 на сто, а сега? Сега скача в пъти токът, но нищо'', каза Борисов.

"162-ма българи са починали днес. Пълен хаос е с ваксините, с имунизацията на деца. Всяване на паника ли е, когато кажеш как е в Германия и Франция. Вместо да се занимават с безобразията на Кацаров, те се занимаваха с мен, като лидер на политическа партия. Какво да ми направи прокуратурата. С кое съм всял паника?! С това, че казах, че са удължили срока на ваксините ли? Кое не е истина?, попита реторично Борисов по повод излязлото съобщение, че прокуратурата е отказала да образува досъдебно производство по сигнала, че Борисов е всявал паника."

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Радев ще мечтае за отминалите времена, в които аз бях премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!