Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Бареков: БСП се разпадна, ДБ също. Слави опърдя дивана. Киро няма партия. КОЙ управлява?

В БСП се изпотрепаха с голи ножове кой да седне на софрата. Айде, че ще е за кратко.

Утре правителството на Киро Петков решава неотложни въпроси - назначаване на още чиновници на висши дипломатически постове в чужбина и увеличаване на командировъчните в твърда валута за същите. Въпросите за убийствените цени на тока, газта, инфлацията и глада ще почакат за догодина.

БСП се разпадна, ДБ също. Слави опърдя дивана. Киро няма партия. КОЙ управлява?

May be an image of 2 people and suit

"Секи сам си преценя".

1/3, 30% или 2 милиона работещи българи и около 200 хиляди безработни (официално са около 160 хиляди за третото тримесечие на 2021, но има огромна скрита безработица и работещи бедни без заплати). На всеки 1% безработни около 700 човека губят живота си. Умират. Моля, някой да го СЪОБЩИ на Кирил Петков и Радев, защото и при тези напудрени данни от НСИ - умират 800-1000 работоспособни българи на месец и то не от ковид, а от зелени сертификати, инфлация, затворени заводи, брутално поскъпнал с 1000% ток и газ - с 300%.

Не мърдайте! Циркът продължава с новия клоун. Сметките идват веднага след ЧНГ!

ПП ПП - не било "Продължаваме Промяната", а Прокопиев Плаща Повече от Пееевски.

Истинският мошеник винаги е усмихнат и ви прави щастливи, докато ви обира.

Истината у нас е като поезията.
Народът не се интересува от поезия.

"А отборът" на Кирчовците в парламента се оказа А Окръжна група - нотариус от Дряново поема съдебната и конституционната реформа и ще бори Гешев! 😂 А пиар без опит щял да ликвидира корупцията до нула като шеф на парламентарната комисия😂😂, бизнес анализаторка по фармация и ваксини ще отговаря за външната политика и Македония, а 30 годишен зам-кмет на Студентски град ще "вдига" пенсиите и доходите на българите като шеф на Комисията по труда и социалните въпроси😂😂😂. Има и още идиотски кадрови назначения, повечето шефове на комисии в Парламента от ПП и ИТН са или без подходящо образование или такова липсва въобще, опитът им е нулев. Пише го даже рупорът на новата власт "Сега"

Мнозина с претенции си затварят очите за пълната несъстоятелност на властта. Защо?

Николай Бареков Nikolay Barekov | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!