Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗРОДИ: Пътна помощ залага "капани" на магистралата, внимавайте!

Ужасяваща случка сподели в социалните мрежи столичанката Петя Георгиева. Тя и семейството й са се разминали по чудо с жестока катастрофа на магистрала "Хемус". А драмата идва от факта, че в дъното на инцидента стои "капан", заложен от нагли изроди от фирма за пътна помощ край Ябланица.

Ето целия разказ на дамата:

Пиша тази публикация с надеждата, че ще бъдете по-внимателни и бихте могли да избегнете това, което се случи на нас.

Датата е 14 декември 2021. Пътувайки към 19ч вечерта по автомагистрала Хемус посока Шумен, на 95тия километър (около Ябланица) се ударихме челно в изправена на пътното платно гума от камион или тир. Гумата беше (подчертавам) ИЗПРАВЕНА в дясната лента с по-тясната си част към нас.

В началото не можех да проумея кой ще изтърве гума на пътя и няма да се върне да си я вземе.... Когато дойде да ни вземе пътна помощ от София ни се обясни, че това се прави от пътната помощ в Ябланица, когато е по-гладен сезона и си търсят клиенти. Не знам това дали и как може да се докаже, за да се вземат мерки. Акълът ми не го побира.

Ако не бяхме ние, щяха да са други хора и не се знае какви щяха да са последствията. Ние сме живи и здрави. Моля ви, бъдете внимателни, защото стана за части от секундата, а в тази тъмница по родните ни пътища, не знам дали човек може да го избегне въобще.

Източник/ци: ИЗРОДИ: Пътна помощ залага "капани" на магистралата, внимавайте! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!