Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Павел Попандов: На 75 съм, но не съм виждал по-достоен човек и политик от Румен Радев!

Павел Попандов

Павел Попандов не крие вярата си в Румен Радев и в новото правителство!

Любимият на няколко поколения българи актьор Павел Попандов не крие успокоението си и надеждата след преминалите парламентарни и президентски избори. Той е щастлив от безспорния триумф на Румен Радев и обнадежден от новото правителство с премиер Кирил Петков.

Павел Попандов се кълне в Румен Радев

„Какво да ви кажа – аз съм възрастен човек. Много съм живял и сигурно не ми остава още дълго време на този свят. Но съм доволен и благодарен, че бях свидетел на изминалите избори. Защото винаги съм гласувал, винаги съм бил за промяната, за един нормален живот на всички нас.

Още от демокрацията не съм пропускал избори и мога да ви уверя, че за всичките си години съзнателен живот, не съм виждал по-честен, достоен, умен и правдив човек от Румен Радев.

Но той не е само човек, той носи и необходимите за всеки държавник лидерски качества. Защото политик и държавник са две различни понятия, а той е именно това – истински държавник, с главни букви“, категоричен е Павел Попандов.

Той е горд с президента затова, че държи само и единствено на интересите на българите и не се подчинява сляпо, не подлизурства пред ЕС, за да получи някой лев в личната си сметка. Както години наред правеха Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Европа ли? На Европа не й пука за нас, не я интересува дали сме в блатото, от което не можем да се измъкнем години наред, а затъваме все повече. Интересува я само да я слушкаме сляпо и да се движим по нейните интереси. Това нещо Румен Радев не позволява и шапка му свалям“, казва Попандов.

Който изразява и силната си надежда, че младите и образовани хора като Кирил Петков и Асен Василев ще съумеят да поведат страната ни в правилната посока. За да може наистина, за първи път, българинът да заживее като европеец, пише vijti.com.

Източник/ци: Павел Попандов: На 75 съм, но не съм виждал по-достоен човек и политик от Румен Радев! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!