Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев към НАТО: Малоумници, Радев ви сложи на място!

Богомил Бонев към НАТО: Малоумници, Радев ви сложи на място!

Богомил Бонев срина Кирил Петков и възхвали отново Румен Радев!

Шефът на МВР от края на 90-те години Богомил Бонев, който преди 20 години беше и кандидат за президент, коментира случая с отказаните допълнителни американски бази у нас. Той подкрепи напълно министъра на отбраната.

Стефан Янев каза публично, че за момента няма нужда от още американски военни бази у нас, защото това само ще увеличи напрежението върху страната ни. Западът го нападна остро за тези негови думи.

Бонев обаче е доволен и смята изказването му за вярно. Той е разочарован от поведението на премиера Кирил Петков, който се разграничи от изказването на Янев и обяви, че правителството няма такава позиция.

Богомил Бонев срина НАТО

Петков определи казаното от Янев за негово лично мнение, но според Богомил Бонев то е нещо много повече. Главнокомандващ на армията е президентът, а министърът на отбраната е в негово пряко подчинение. Следователно мнението на Янев е мнение и на Румен Радев, счита Бонев.

Вътрешният министър на България от 1997-1999 г. дори си позволява да обижда НАТО. Той нарича “малоумник” този, който е поискал още бази в България. За момента не се знае от кого произлиза тази идея, но най-вероятно идва точно от НАТО.

Богомил Бонев е голям фен на Румен Радев. В продължение на месеци агитираше за него във Фейсбук. Прави впечатление, че въпреки че някога беше от “сините”, днес няма доверие на НАТО и ЕС, за които СДС преди години толкова много се бореха.

Предлагаме на вниманието ви цялата публикация на г-н Бонев в социалната мрежа!

Източник/ци: Богомил Бонев към НАТО: Малоумници, Радев ви сложи на място!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!