Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антония Петрова с чанти за 26 бона от Дядо Коледа (СНИМКИ)

Антония Петрова-Батинкова не спира да се хвали от щедрия Дядо Коледа, мъжът на миската, който тази година я затрупа с маркови чанти. Само за няколко дни белобрадият старец, в лицето на Ивайло Батинков, сюрпризира любимата си жена с цели четири чанти, от които две на "Диор" и две на "Гучи", видя Lup.bg. Проверка на сайта ни показа, че най-евтината чанта струва 2300 евро, а най-скъпата колосалните 4500 в евро. Общо четрите дамски аксесоара са излезли 13000 евро на щедрия Батинков, което е около 25 500 лева.

Първият коледен подарък на Антония е най-скъп

Втората и третата чанта на "Гучи" струват "само" по малко над 4 бона в лева

Преди дни Мис България 2009 замина на семейна ваканция на Малдивите. Перничанката побърза да се похвали пред последователите си в социалните мрежи в какъв лукс ще прекара предстоящите коледни и новогодишни празници в компанията на своя съпруг Ивайло Батинков и техния син Благовест. 

От кадрите разбираме, че Антония Петрова е била послушна през годината и Дядо Коледа продължава да вади армагани от огромния си чувал, като последната изненада е чанта "Диор" на стойност 4050 евро. Направо без пари...

"И нека края на годината и голямата почивка започнат сега! Даваме старт на сезона на празниците! А няма по-хубаво от това да прекараш зимата и Коледа и Нова година в Рая - Малдиви", хвали се блондинката, която не пропуска година, без да посети Дубай и Малдивите.

Тоци веднага се похвали с най-новата чанта

Източник/ци: Антония Петрова с чанти за 26 бона от Дядо Коледа (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!